HockeyNews
PLUS

Hockeynews nya satsning – "MP & Hanson"

Mattias Persson Andreas Hanson
Foto: Sven Lindwall
ANNONS

Publicerad: 5 september 2024

FacebookXWhatsApp

Hockeynews fortsätter att vässa innehållet inför den nya säsongen och lanserar nu MP & Hanson, med premiär redan i dag.
Videopodden, som kommer att släppas varje tisdag, fokuserar på allt som rör SHL och Hockeyallsvenskan.

ANNONS

Bakom mikrofonerna hittar vi de välkända hockeyjournalisterna Andreas Hanson och Mattias Persson, som värvats till Hockeynews från Länstidningen Södertälje respektive Örnsköldsviks Allehanda.
– Väldigt kul och spännande att få starta upp en helt ny podd. Tanken är en rolig mix av aktuella ämnen, snackisar, nörderi, åsikter och sillyrykten, så att man som lyssnare ska få full koll på det senaste som hänt och som kan komma att hända, säger Andreas Hanson.

Mattias Persson:
– Det känns grymt roligt att starta upp en podd ihop med Andreas. Vi ser fram emot att bli ett nytt roligt inslag i alla hockeynördars vardag. Tanken är att beröra just det ni pratar om på tunnelbanan, bussen eller i lunchrummen, säger Mattias Persson.

Nytt avsnitt varje tisdag

I premiäravsnittet av MP & Hanson granskar duon SHL-lagen inför den kommande säsongen. De går igenom alla 14 lag och listar både utropstecken och frågetecken, diskuterar lagens bästa värvningar och ger sina förutsägelser om var i tabellen lagen kommer att hamna.

ANNONS

Förutom den nya tisdagspodden fortsätter också Hockeynews intervjuer i Shoot the Puck, där Henrik Sjöberg varje fredag möter hockeyprofiler som delar med sig av sina livet både på och utanför isen. De senaste avsnitten gästas av stjärnor som Leo Carlsson, Roger Rönnberg, bröderna Boqvist och Dick Axelsson.
– Vi gör Hockeynews innehåll för dig som kan mycket hockey – och vill veta mer. Satsningarna möjliggörs av alla er som följer oss. Tack vare er i publiken kommer det fler nyheter inför säsongen, säger Henrik Sjöberg, chefredaktör.

Du hittar MP & Hanson och Shoot the Puck på Spotify, YouTube eller där du hämtar dina poddar.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln