McDavid vs Pettersson – nu väntar game seven

Artikelbild

Publicerad: 19 maj 2024

Edmonton Oilers vann match sex hemma med 5–1 och utjämnade matchserien till 3–3.
Nils Höglander satte Canucks kvitteringspuck assisterad av Elias Pettersson.

Ställningen var 1–1 efter första perioden – Nils Höglander i samarbete med Elias Pettersson såg till att Canucks kunde kvittera efter tio minuter.

I andra perioden klev dock Connor McDavid in i handlingarna och låg bakom tre raka mål.
Oilers vann tillslut med 5–1 och tvingade därmed fram en avgörande sjunde match som spelas i Vancouver på måndag kväll, natten mot tisdag svensk tid.

– Vi var inte nöjda med vår match fem, och jag är säker på att de inte är nöjda med sin match ikväll. Vi förväntar oss att de kommer vara mycket bättre på måndag med hemmais och allt, sa McDavid efter matchen till Sportsnet.