HockeyNews
PLUS

Gör som övriga familjen – kliver in AIK

Kim Sundgren
Foto: Bildbyrån/Skärmklipp AIK Hockey
ANNONS

Publicerad: 8 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Familjen Sundgren har krönt stora framgångar inom AIK Fotboll.
Nu är Gary Sundgrens andra son Kim Sundgren klar för AIK Hockey.

ANNONS

Pappa Gary och sonen Daniel Sundgren är redan välkända inom AIK-familjen, främst för sina framgångar i AIK Fotboll. Nu tar även den andra sonen Kim Sundgren klivet in AIK.

På torsdagen presenterades han som nya privatmarknadsansvarig. Han tar därmed över rollen efter Anton Johnson, som lämnat för en roll inom just AIK Fotboll.

– Det känns oerhört kul och inspirerande att bli en del av AIK och försöka hjälpa klubben med det långsiktiga målet om att nå SHL och fortsätta bygga vidare på den positiva publikutveckling som varit gällande de senaste säsongerna, säger han till AIK Hockeys hemsida.

Kim Sundgren kommer närmast från från flera ledande roller inom finansbranschen. Han tror att hans AIK-bakgrund han gynna honom i arbetet.

– Självklart behöver man ha en god kompetens för vad rollen innefattar och kräver av en, men jag skulle säga att det även är oerhört viktigt att man har en djuplodande förståelse för vad klubben symboliserar och betyder. Något som för mig är lätt att relatera till eftersom jag brinner för AIK så pass mycket, säger han.

Kim Sundgren tillträder tjänsten den 19 augusti.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln