HockeyNews
PLUS

Från Rydaholm till Lakewood Ranch: "Börjar nå visionen"

Peter Sibner Shoot the Puck
ANNONS

Publicerad: 12 juni 2024

FacebookXWhatsApp

LAKEWOOD RANCH. Spelare, familjer, klubbar, journalister och hockeynördar i allmänhet – vi alla besöker eliteprospects.com.
Hockeynews videopodd "Shoot The Puck" har varit hemma hos Peter Sibner, en av personerna bakom den framgångsrika hockeysajten.
– Vi börjar nå den vision och målsättningen jag hade när vi flyttade hit för 5,5 år sedan, säger Sibner.

ANNONS

Peter Sibner öppnar dörrarna till familjens hus i Lakewood Ranch en knapp timme söder om Tampa.
Härifrån har 45-åringen styrt eliteprospects.com och satsningen som man bestämde sig för att göra på den nordamerikanska marknaden, med framgång.
– Vi flyttade hit till Florida för att jag skulle bygga upp den nordamerikanska verksamheten. Nu sitter vi här 5,5 år senare. En väldigt spännande resa och en mycket spännande tillväxt för eliteprospects. Vi börjar nå den visionen och målsättningen som jag hade när vi flyttade över, säger Sibner som är President för Elite Prospects.

Mästare i Florida

Sibner och familjen med två barn har acklimatiserat sig till det nya livet i Nordamerika och han tränar sonen Miltons hockeylag – som just nu är regerande state champions.
– Nu kliver vi upp till U16 och har ett riktigt bra lag så målsättningen med den här säsongen är att vinna USA Hockey nationals till våren. Sen får vi se om det går hela vägen, säger Sibner.

Här kan du se och höra “Shoot the Puck” med Peter Sibner.
Du kan också följa videopodden på Spotify, Apple och YouTube.

ANNONS

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln