HockeyNews
PLUS

Efter kritiken – Brynäs svar: ”Vi har därför...”

Brynäs
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 19 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

I samband med måndagens biljettsläpp till medlemmar och partners fick Brynäs kritik för priserna på hemmastå.
Nu svarar klubben med att sänka priserna.
– Självklart måste prissättningen reflektera det vi vill uppnå – en levande, fullsatt hemmastå, säger klubbens kommersiella chef Jakob Westerlund.

ANNONS

Brynäs har de senaste säsongerna tillämpat en varierad prissättning baserad på motstånd, speldag och efterfrågan – något som varit en framgångsrik strategi och som klubben kommer fortsätta med.

I samband med måndagens försläpp till medlemmar och partners uppstod snabbt kritik angående prisnivån på ståplatsbiljetter, som många anser vara för hög. Nu väljer klubben att svara med att sänka priserna.

”Vi fick också ta emot en del synpunkter om att prissättningen på ståplats för den här säsongen var för offensiv. Brynäs IF har fört dialog med supportrar och supportergrupper under eftermiddagen och känner sympati och förståelse för reaktionerna. Därför väljer föreningen nu också att göra justeringar. Vi värnar alltid om dialogen och uppskattar de synpunkter vi fått till oss” skriver Brynäs på sin hemsida under måndagskvällen.

Klubbens kommersiella chef Jakob Westerlund kommenterar förändringen:

– Hemmastå i vår arena är hjärtat av stämningen, det är pulsen och något som får andra att vilja bli en del av vår gemenskap. Jag vill aldrig ställa våra supportrar mot varandra och säga att någon är viktigare än någon annan, men jag tror att alla som följt Brynäs de senaste åren förstår hur prioriterad hemmaståpubliken är.

– Självklart måste prissättningen reflektera det vi vill uppnå – en levande, fullsatt hemmastå. Vi har därför valt att snabbt justera prissättningen för resterande matcher. Vi är tacksamma för den konstruktiva dialog som våra supportergrupper har fört med oss, säger han till klubbens hemsida.

Biljetterna släpps till allmänheten på fredag.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln