HockeyNews
PLUS

Därför valde backen LIF: ”Allt kommer bli så mycket lättare”

Axel Rindell
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 7 juni 2024

FacebookXWhatsApp

Axel Rindell är ett av Leksands få nyförvärv inför säsongen 24/25.
Nu berättar backen att närheten till flickvännen hade en stor del i valet.
– Hon studerar i Stockholm, så hon kommer förmodligen kunna komma och hälsa på mig oftare nu, säger han till Falu-Kuriren.

ANNONS

Leksand har bara presenterat tre nyförvärv inför kommande säsong. Ett av nyförvärven är den finske backen Axel Rindell som anslutit från Timrå och för Falu-Kuriren berättar han bland annat att flickvännen hade en del i att det blev Leksandf.

– Hon studerar i Stockholm, så hon kommer förmodligen kunna komma och hälsa på mig oftare nu, vilket jag ser fram emot jättemycket. Allt kommer att bli så mycket lättare, säger han till tidningen.

Han lyfte även fram publiktrycket – som han imponerats av när han mött Leksand.

– Jag längtar och känner mig väldigt förväntansfull inför hemmapremiären. Varje gång jag har varit här har inramningen varit fantastisk med högljudda fans, så jag ser verkligen fram emot att få spela för dem, säger finländaren.

Axel Rindell, som stod för 25 poäng på 50 matcher i Timrå den gångna säsongen, tror att han passar in bra i Leksands sätt att spela.

– Den senaste säsongen spelade laget riktigt bra och hade ett stort puckinnehav. Mina största styrkor är spelet med puck, så jag tror att det kommer passa mig väldigt bra. Jag gillar sättet Leksand spelar på, säger Rindell.

Axel Rindell har skrivit på för två säsonger i klubben.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln