HockeyNews
PLUS

Brynäsbacken har opererats: ”Litet ingrepp”

Anton Johannesson
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 28 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Brynäs back Anton Johannesson har fortfarande inte varit på is med Brynäs. Nu berättar han för GD att han opererats under sommaren.
– Det var ett litet ingrepp som behövde göras, säger han till tidningen.

ANNONS

Brynäs Anton Johannesson har saknats på is på grund av en skadekänning under hela försäsongen – men nu framkommer nya uppgifter i Gefle Dagblad. Backen har nämligen opererats under sommaren.

– Mm det stämmer att jag gjort en operation. Det var ett litet ingrepp som behövde göras. Jag har haft lite problem med foten, säger 22-åringen till GD.

Johannesson räknar med att vara tillbaka på is inom några veckor.

– Det gäller att ha tålamod nu och inte gå på för tidigt. Men visst saknar man att inte få vara där ute, säger han och blickar mot isen där träningen pågår för fullt.

Däremot är det inte säkert att det blir spel i Brynäs när han väl är tillbaka. Hockeynews hade tidigt uppgifter på att det mesta talade för en utlåning, uppgifter som sportchefen Johan Alcén även bekräftat för Hockeynews.

Johannesson vet inte hur planen ser ut än:

– Alltså vi får se. Mitt första mål är att komma tillbaka. Sedan behöver jag såklart spela, och målet är att få mycket speltid, var det blir får man se sedan. Jag får ta det lite som det kommer.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln