Josh Dickinson
ANNONS

Publicerad: Igår 21:56

Rögles nyförvärv Josh Dickinson blev stor hjälte i sin hemmadebut.
I 4–3 segern mot Frölunda slog han till redan efter 21 sekunder och därtill noterades han för två assist.
– Självklart är det en stor lättnad, säger han till TV4.

ANNONS

Den kanadensiske forwarden Josh Dickinson, som lämnade Modo efter att ha fått ett "monsterbud" från Rögle, har inlett starkt i sin nya klubb.

I Rögles hemmapremiär slog Dickinson till med mål redan efter 21 sekunder.

– Det var definitivt en bra start, skönt att få det avklarat så tidigt, sa Josh Dickinson till TV4.

I den andra perioden utökade Filip Johansson och Mattias Göransson för Rögle, innan Frölundas Christian Folin kunde reducera till 3-2.

Frölundas Nicklas Lasu kunde sedan skicka in kvitteringen tidigt i den tredje perioden. Men den här kvällen tillhörde dock Dickinson, som inte bara gjorde mål utan även noterades för två assist när Rögle vann med 4–3.

– Hur bra jag är mäts inte bara av poäng, men självklart är det en stor lättnad över att få vara med och bidra direkt, säger han.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.