HockeyNews
PLUS

Chefernas svar på LHC:s HV-kupp

(29311) Nick Shore
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 11 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Linköping ska enligt Expressen ha lockat till sig Nick Shore till nästa säsong. Något som Peter Jakobsson och Kent "Nubben" Norberg varken dementerar eller bekräftar.

ANNONS

Nick Shore ska enligt Expressens uppgifter vara klar för Linköping nästa år. Det gick de ut med precis innan HV71 ska börja spela för sina överlevnad i SHL.

– Det där är en del av spelet. Det är samma sak för Oskarshamn där både Karlkvist och Pilö ryktats till andra klubbar. Jag är säker på att flera av våra spelare kommer att ryktas till andra klubbar under kvalet. Det är så det fungerar i den här branschen, säger Kent ”Nubben” Norberg till JP.

"Nubben" bekräftar att de fört en dialog mellan parterna.

– Jag kan inte kommentera det mer än att vi har haft en dialog en längre tid, så han och jag vet vad som gäller.

De har kontrakt

Linköpings sportchef Peter Jakobsson är fåordig när han bemöter uppgifterna.

– Vi kommenterar inte andra lags spelare under den här tiden på året, säger Linköpings sportchef Peter Jakobsson till Corren.

Shore har gjort 38 poäng på 30 omgångar.

– Jag fokuserar inte på det där överhuvudtaget just nu. Vi har ett mål för det här laget nu och det är det som gäller för mig och för alla andra i vårt omklädningsrum. Det som händer utanför det är ingenting vi tänker på, säger han till JP.

Markus Ljungh, Patrick Russell, och Christoffer Ehn har gått som centrar i LHC på slutet. Trion har kontrakt över minst nästa säsong.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln