HockeyNews
PLUS

Bruins vann – Nylander nära comeback

Publicerad: 25 april 2024

FacebookXWhatsApp

Brad Marchand hade en stormatch när Boston Bruins tog tillbaka hemmaplansfördelen efter 4–2 borta mot Maple Leafs. William Nylander kom inte till spel för tredje matchen i rad – men ska vara nära comeback.

Nya uppgifter kring William Nylander gör gällande att han åkte på en huvud/nack-skada i sista grundspelsmatchen mot Tampa Bay Lightning – efter en kollision med sin lagkamrat John Tavares.

Sheldon Keefe har fått ordentligt med kritik för att han valde att spela sina stjärnor i en betydelselös match. "Willy Styles" ska ha blivit beordrad att inte delta i någon form av närkontakt på isen över sju dagar från incidenten – så han kan mycket väl vara tillbaka till nästa match på fredag.

Brad Marchand och Jeremy Swayman storspelade för Boston – Marchand med två mål och en assist medans Swayman stod för 28 räddningar och ett par svettiga parader. Marchands 3–2-mål kom bara 18 sekunder efter att Tyler Bertuzzi kvitterat för Toronto – en puck som olyckligt tog på Hampus Lindholms insida skridsko och ställde Swayman. Lindholm hade en assist på Bostons första mål.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)