Började som extraforward – avgjorde med zorromål

Egor Polin
ANNONS

Publicerad: Idag 19:14

3-3 skrev siffrorna till efter ordinarie tid. Södertäljes Egor Polin avgjorde sedan toppmötet mot Djurgården med ett zorromål i förlängningen.

ANNONS

Djurgårdens Hampus Larsson hittade nätet redan efter 1.35 spelat i Scaniarinken. Victor Eklund assisterade Larsson till hans första mål för säsongen.
\

6.35 ökade Victor Eklund på Djurgårdens ledning efter en fin individuell prestation och Södertälje begärde omgående timeout.

Södertälje reducerade efter 2.49 i den andra perioden. Målet gjordes av Hampus Harlestam som kastade in pucken mot Viktor Andrén som inte fick kontroll på den.
\

\ \ Drygt åtta minuter senare kvitterade Miikka Pitkänen samtidigt som Dick Axelsson satt utvisad. \ \ I den tredje perioden återtog Djurgården ledningen via Colby Sissons. Glädjen varade dock inte länge, två minuter efter ledningsmålet kvitterade Södertälje på nytt, denna gången via Albert Wikman. \ \ Matchen kom att avgöras på förlängning där Egor Polin avgjorde för Södertälje med ett zorromål. \ \

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.