HockeyNews
PLUS

Blir kvar utomlands – fjärde året i rad

Tor Immo
Bildbyrån

Publicerad: 16 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Tor Immo har flera års erfarenhet av spel inom svensk hockey, de senaste åren har spenderats utomlands och det kommer han att fortsätta göra även nästa säsongen.

Tor Immo lämnar Slovakien och återvänder till Tyskland, forwarden är klar för EV Landshut.

29-åringen har tidigare representerat BIK Karlskoga, Leksand, Troja-Ljungby, HC Dalen och Olofströms på elitnivå i Sverige. Inför säsongen 2021/22 valde han att lämna Sverige, då spelade han i BIK Karlskoga, för Bratislava Capitals i Slovakien.

ANNONS

Poängstark

Immo stod för 40 poäng på 49 grundseriematcher under säsongen som var. Kontraktet med EV Landshut sträcker sig över kommande säsong.

– Tor är en enormt stark anfallare som visar en väldigt bra överblick, men som också lever på sitt fina skott på mål. Han har också den nödvändiga storleken och lämpliga skridskofärdigheter. Tor var en absolut drömspelare för oss eftersom vi är övertygade om hans spelskicklighet och förmåga. Både i Freiburg och nu senast i Slovakien har han bevisat att han vet var målet ligger. Målet kommer att hjälpa oss att förbättra vår effektivitet och skottkvalitet i offensiven och speciellt i powerplay. Jag är ganska säker på att han kommer att bära EVL-tröjan med mycket stolthet och passion, säger Landshuts sportchef och huvudtränare Heiko Vogler till klubbens hemsida.

Äntligen ispremiär: Hockeynews plus GRATIS i 2 mån (spara 138kr). Skaffa PLUS! Ord pris 69/mån. Säg upp när du vill.

ANNONS
ANNONS