HockeyNews
PLUS

Chefen om banderollen: "Nagel i ögat"

Stefan Bengtzén
Johan Bernström/Bildbyrån

Publicerad: 23 februari 2024

FacebookXWhatsApp

Örebrofansen vill ha bort GM Stefan Bengtzén från klubben. Man har dels gjort en banderoll där man visat detta tydligt. – Tror det handlar om att man vill hitta en syndabock, dessvärre, säger Bengtzén till Sportbladet.

Örebro har haft en rörig säsong och fick under fredagen en ny VD, Magnus Löwdahl. Men fansen vill även ha bort GM Stefan Bengtzén.

– Tror det handlar om att man vill hitta en syndabock, dessvärre. Det har skapat en jakt på mig. Fan, jag vet inte vad det beror på. Jag blir som en nagel i ögat på folk, säger Bengtzén till Sportbladet.

I matchen mot Malmö som var den 13:e januari visade fansen sitt missnöje med en banderoller. Den lade inte Bengtzén märke till under matchen, men har sett den efteråt.

– Släkten undrar om vad som pågår runt mig. Jag läser nada, men mina vänner berättar och på jobbet lägger mina kollegor huvudet på sned och frågar hur jag mår. Jag mår bra, men klart man blir berörd av ramsorna mot mig och den där banderollen. Jag såg inte den live, men fick se den på teven. Klart det är olustigt. Jag har under åren lärt mig att sortera och lyssna på rätt personer, säger han till Sportbladet.

ERBJUDANDE: Se alla matcher i TV4 PLAY för 399 kr/mån – spara 900 kronor

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)