HockeyNews
PLUS

Avslöjar: Tyler Kelleher nära Djurgården

Tyler Kelleher
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 30 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Tyler Kelleher var med och förde upp Brynäs till SHL – men nu lämnar han klubben. Enligt uppgifter till Hockeynews är han muntligt överens med Djurgården.

ANNONS

Brynäs Tyler Kelleher missade stora delar av säsongen på grund av en skada, men kom sedan tillbaka och avslutade säsongen i storartad stil. Totalt blev det 25 poäng på 25 grundseriematcher och i slutspelet var amerikanen en stor faktor till att Brynäs gick upp i SHL då han stod för 15 poäng på 13 matcher i slutspelet.

Det har sedan en tid tillbaka förts diskussioner med Brynäs om en eventuell fortsättning, men nu står det klart att han lämnar klubben. Enligt uppgifter till Hockeynews fortsätter den 29-årige skicklige forwarden i Hockeyallsvenskan.

Enligt flera av varandra oberoende källor är Tyler Kelleher muntligt överens med Djurgården inför kommande säsong. Händer inget oförutsett väntas stjärnan skriva på inom kort.

Uppgifter gör också gällande att Björklöven varit med i jakten, men de ska nu ha gått vidare med andra namn.

Klubbens sportsligt ansvarige Niklas Wikegård har kommit in och gjort den ena förändringen efter den andra sedan han tillträdde sin roll för en månad sedan. Så sent som för några dagar sedan blev det klart att forwarden Anton Gradin köps ut från sitt kontrakt och det står också klart att backen Alexander Ytterell får lämna.

Utköpet av Gradin har bland annat öppnat upp en forwardsplats lite högre upp i hierarkin och gjort att man nu kan värva Kelleher.

FOTNOT: Hockeynews har sökt Niklas Wikegård och hans agent utan framgång.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln