HockeyNews
PLUS

Avslöjar: HA-profilen klar för ny klubb

Georgs Golovkovs
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 12 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Georgs Golovkovs har växt ut till en riktig profil i Hockeyallsvenskan de senaste åren.
Enligt Hockeynews uppgifter är han nu klar för sin fjärde allsvenska klubb.

ANNONS

Fjolårets uppstickare Kalmar gör en rejäl satsning för att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan även kommande säsong. Sportchefen Daniel Stolt har till stora delar tvingats bygga om laget då han tappat många av sina bärande spelare.

Under våren och sommaren har intressanta spelare som Valdemar Johansson, Matt Fonteyne och Mathew Struthers anslutit på forwardssidan. Nu kan Hockeynews avslöja att klubben värvar rutinerade Georgs Golovkovs. Expressen har tidigare skrivit att det varit nära.

Källor uppger att lettländaren är överens med Kalmar, men att värvningen kommer att offentliggöras först längre fram.

Georgs Golovkovs har på 127 matcher i Hockeyallsvenskan, där han representerat Almtuna, Södertälje och nu senast Östersund producerat totalt 80 poäng. Kalmar blir i så fall 29-åringens fjärde allsvenska klubb.

Hockeynews har sedan tidigare kunnat avslöja att Emil Ekholm är klar för klubben. Det är också en värvning som kommer att presenteras först längre fram.

Kalmar har för närvarande två målvakter, fem backar och sju forwards under kontrakt. Med Golovkovs in och Emil Ekholm klar sedan tidigare har man för närvarande nio forwards under avtal.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln