Mål igen – med 40 sekunder kvar: "Bättre"

Västerviks IK
Daniel Öhrn
ANNONS

Publicerad: 13 mars 2024

Daniel Öhrn avgjorde med 40 sekunder kvar och Östersund har därmed kvitterat i matchserien mot Västervik.

ANNONS

1-3 skrevs slutresultatet till mellan Östersund och Västervik i den första kvalomgången.

Under onsdagen tog Östersund revansch.

Målvaktens olyckliga misstag

Kristian Cepon spräckte nollan för Västervik men Östersunds Johan Mörnsjö svarade snabbt med att göra 1-1.

Adam Hirsch gav Östersund ledningen innan Victor Öhman kvitterade i den andra perioden.

Matchen kom att avgöras efter et dråpligt misstag av Pontus Eltonius. Målvakten gick ut för att spela pucken men gav bort den till Hirsch som passade Daniel Öhrn som nätade, endast 40 sekunder återstod av ordinarie tid.

– Det är en match, man får vara glad ikväll sen är det åka buss imorgon och så är det på det igen om några dagar. Över 60 minuter är vi klart bättre idag, sade segerskytten till TV4.

Öhrn nätade även i den första kvalomgången.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.