HockeyNews
PLUS

Andrén ifrågasätts: "Kvittrar i örat..."

Viktor Andrén
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 20:55

FacebookXWhatsApp

Viktor Andrén ifrågasätts under toppmötet mot Södertälje. Per Svartvadet tror till och med att Stockholmslaget kan komma att leta ny första målvakt.

ANNONS

Viktor Andrén har vaktat kassen i fem av Djurgårdens matcher i Hockeyallsvenskan såhär långt. I toppmötet mot Södertälje ifrågasätts 30-åringen igen, framförallt efter att ha släppt in ett snöpligt mål.

– Det där kanske målvaktstränaren i Djurgården får ta med Andrén imorgon, jag kanske inte behöver säga så mycket mer. Olyckligt, klumpigt, mindre bra, säger Per Svartvadet i TV4 Play efter Södertäljes reduceringsmål.

Kommentatorn Johan Edlund fyller i:

– Han har ju varit ifrågasatt under säsongsinledningen, de har ju varit en verklighet. Det där stärker ju inte hans aktier heller, säger kommentatorn.

Andrén stod för en läcker räddning i boxplay i den andra perioden, men Svartvadet tror inte att Andrén är en målvakt som kan spela upp Djurgården i SHL. De kan till och med leta efter en ny relativt snart, tror den före detta hockeyspelaren.

– Det är ju en bra målvakt på den här nivån. Men inte en målvakt som kommer att ta Djurgården enda in i mål och in i SHL. Mina små fåglar kvittrar i örat att efter om 15-20 matcher letar man en ännu bättre målvakt, sedan kan man ju ha Andrén kvar naturligtvis.

Andrén har en räddningsstatistik på 91.7 procent. Ifjol noterades han för 91.1 procent på 33 grundseriematcher.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln