HockeyNews
PLUS

AIK-forwarden belönas med uppflyttning

Theo Hårdstam
Jesper Zerman/Bildbyrån

Publicerad: 17 april 2024

FacebookXWhatsApp

Theo Hårdstam har denna säsongen spelet i AIK:s junior- och seniorlag. Nu skriver han kontrakt med A-laget och flyttas upp, meddelar klubben.

Det handlar om ett kontrakt som gäller säsongen 24/25, meddelar klubben.

Denna säsongen spelade Hårdstam 33 matcher i AIK:s A-lag. Men det blev även 30 matcher och 24 poäng i J20 Nationell för 20-åringen.

– Jag fick stort förtroende från klubben under föregående säsong och det känns väldigt skönt att det ledde till ett kontrakt. Jag känner att jag vuxit som hockeyspelare och jag ser fram emot att kunna bidra mer offensivt kommande säsong. Det är en stor ära att få representera AIK och jag ser fram emot nästa säsong, säger Hårdstam till klubbens hemsida.

AIK:s sportchef Niklas Persson om Hårdstam:

– Theo har tagit stora kliv den här säsongen och det är kul att få lyfta upp en ytterligare spelare från vår akademiverksamhet. Theo är en klok spelare med bra spelsinne och skridskoåkning. Han har bevisat att han förtjänar det här kontraktet efter sina prestationer föregående säsong. Han har även visat att han kan spela både som center och vinge och hanterat båda rollerna väldigt bra, säger Persson till hemsidan.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)