HockeyNews
PLUS

William Karlsson: "Vi ska gifta oss i Vegas – blir ett bra partaj"

(23215) William Karlsson
Bildbyrån / Henrik Sjöberg

Publicerad: 17 april 2022

FacebookXWhatsApp

EDMONTON. Vegas och William Karlsson är på slutspelsjakt.

HockeyNews.se har träffat 29-åringen från Märsta och pratat om hur det är att växa upp, OS-drömmarna och sommarens bröllop i Las Vegas.

– Med svenskt mått mätt blir det ganska stort tror jag. Vi har väl bjudit in 150 pers i alla fall. Det blir ett bra partaj, säger Karlsson.


Med Jack Eichel i laget är Vegas på jakt efter en av de sista slutspelsplatserna på västra sidan och William Karlsson har varit en av lagets viktigaste och bästa spelare sedan Golden Knights tog steget in i NHL som ligans 31:a lag.

Nu har svensken hunnit fylla 29 år, han har vunnit både VM-guld med Tre Kronor och JVM-guld med Juniorkronorna och centerforwarden, med ett förflutet i både Västerås och HV71,  drömmer om Stanley Cup och spel i OS.

HockeyNews.se har träffat honom inför en bortamatch mot Edmonton och även pratat om sommarens stora händelse – bröllopet i Las Vegas.
– Man börjar föreställa sig hur det kommer att se ut. Man börjar bli stor nu, även om man vill det eller inte. Tiden går och man ska väl växa upp någon gång. Vi har väl bjudit in 150 pers, det kommer att bli ett bra partaj.
Se hela intervjun med William Karlsson i spelaren.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)