HockeyNews
PLUS

Djurgårdens prio: jagar ny back

(31738) K-G Stoppel ny
Bildbyrån

Publicerad: 30 januari 2024

FacebookXWhatsApp

Grundspelet börjar smått närma sig sitt slut. För två veckor sedan skapade Djurgården "slutspelsinsamlingen", en insamling för att man ska kunna stärka laget inför kommande slutspelet. Djurgårdens sportchef, K-G Stoppel, identifierar nu nya positioner för lagbygget. 

Insamlingen har just nu samlat in strax över 1.6 miljoner kronor. Just till följd av detta har man kunnat vända sig till marknaden för nya spelare.

Sedan tidigare under denna "tvåveckors-period" har man värvat in John Dahlström och Jakob Ragnarsson, men DIF ser inte ut att stoppa där utan vill göra flera värvningar för att kunna få en större bredd, och nu riktar man in sig på nyförvärv på backsidan. 

– Inriktningen har från start varit att förstärka varje lagdel. Nu har vi hittills fått in en forward och en back, vilket gör att fokus borde vara en center. Men i och med Alexander Ytterells skada är situationen fortsatt oroande på backsidan, säger K-G Stoppel till klubbens hemsida.

Ytterell har nämligen spelat med en skada, men nu blir han borta från matchspel under en oklar period. Därför har en back blivit prioritet. 

ANNONS: Se ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews


Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!