(31000) Lindbom
Bildbyrån/Skärmdump TV4 (montage)
ANNONS

Publicerad: 28 december 2023

Fem och en halv minut in i matchen mot Luleå på torsdagen kom bilderna som Färjestad inte ville se.
Det då Carl Lindbom föll till isen skadad och tvingades bryta matchen.
In kom istället 05:an Melwin Asp Cassåsen.

ANNONS
Med Max Lagacé indisponibel så kom Färjestad till Luleå för match på torsdagen med Carl Lindbom som gjutet förstaval mellan stolparna, medan han backades upp av unge Melwin Asp Cassåsen.

Men efter bara fem och en halv minuts spel tvingades serieledarna till en rockad mellan stolparna.

Detta då Lindbom efter ett skott mot mål föll till isen med smärtor efter att han tvingats till en tvär riktningsförändring.

Efter en tids konfererande med lagläkare lämnade Lindbom isen.

ANNONS

– Ingenting, mer än att han inte kunde spela, säger Mitell i TV4.

Melwin Asp Cassåsen räddade sex av de sju skott han fick emot sig i första perioden och Mitell hade följande att säga om honom:

– Bra. Såklart tufft läge att komma in men han har gjort det bra så vi håller tummarna för att det går bra.

ANNONS

I slutändan blev Luleå för svåra för Färjestad och hemmalaget kunde vinna med 2–1 efter mål från Jonas Berglund och Pontus Andreasson. Victor Ejdsell tröstmålade sent för FBK, där Asp Cassåsen motade 17 av 19 skott.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.