HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Djurgården har gjort klart med den giftige målskytten

(27197) Anton Gradin
Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Publicerad: 24 mars 2023

FacebookXWhatsApp
Djurgården uppges ha gjort klart med en offensiv förstärkning inför kommande säsong.
Oavsett om det blir spel i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Enligt Aftonbladet är Tingsrydsforwarden Anton Gradin klar för Djurgården kommande säsong. Den Modofostrade 23-årige högerskytten gjorde 27 mål på 52 matcher för Tingsryd som är nära att kvala sig kvar i Hockeyallsvenskan efter en svag grundserie.

Anton Gradin blev femma i skytteligan genom att göra 27 mål och ska vara klar för en flytt till Stockholm och Djurgården. De två tidigare säsongerna spelade Gradin, som är son till Modos sportchef Henrik Gradin, för den schweiziska klubben Zugs juniorlag.

Djurgårdens sportchef K-G Stoppel håller på att bygga lag för kommande säsong och har att ta hänsyn till om Stockholmsklubben tar klivet tillbaka upp till SHL eller blir kvar i Hockeyallsvenskan. Gradin ska enligt Aftonbladet vara klar oavsett vilken division det blir.

LÄS MERJacob Blomqvist: "Jag vill alltid representera Brynäs IF. Oavsett serie"


Almtunas SM-guldvinnande målvakt Viktor Andrén uppges också vara klar för spel i Djurgården kommande säsong. Foto: Bildbyrån.

Tidigare i veckan skrev Expressen att Djurgården också gjort klart med målvakten Viktor Andrén, 29, som gjort stor succé i Almtuna. Enligt tidningen är även Andrén klar för Djurgården vid både SHL- och allsvenskt spel.

Djurgården siktar på att ta sig tillbaka till SHL under våren och hoppas att Vegas-draftade målvakten Carl Lindbom tar ännu en säsong i klubben, i SHL, innan han skriver NHL-kontrakt och flyttar till USA.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!