Modo slår till tidigt – så långt är Vigneaults nya kontrakt med klubben


25 november 2021

Modo och toppcentern Sam Vigneault är överens.


Kanadensaren Sam Vigneault kommer att stanna i Örnsköldsvik och Modo till 2023. Ett nytt ettårskontrakt är redan underskrivet och klart.


– Det var inte så svåra förhandlingar utan det gick ganska snabbt. Jag är glad över att vi fick till ett avtal. Jag ser mycket fram emot att komma tillbaka hit även nästa säsong, säger Sam Vigneault till Modos hemsida.


LÄS MERFler kontraktsförlängningar på gång i Modo: "Sy ihop det på ett bra sätt"


Sam Vigneault har förlängt sitt avtal med Modo fram till våren 2023. Foto: Bildbyrån.


Modo fyndade Vigneault i den tyska andraligan. I Hockeyallsvenskan har den storväxte centern gjort fem mål och sju assist på 16 matcher.


– Jag trivs med ledarna här, sportchefen, alla i restaurangen och runt om i arenan. Jag gillar såklart också mina lagkamrater och jag tycker att vi har ett bra lag. Det här är en bra plats för mig att vara på, säger den 26-årige Modocentern.


Modos sportchef Henrik Gradin har under hösten förlängt kontrakten med Mikkel Aaagard, David Bernhardt och Niklas Folin.


Om Vigneault säger Gradin i en kommentar:


– Han vinner otroligt mycket puckar, är puckskicklig och bidrar väldigt mycket offensivt. Han läser spelet på ett himla bra sätt. Jag gillar det jag ser; han är en bra karaktär.