HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Han blir Timrås första nyförvärv: ”Ingen kommentar”

(19642) Oliver Bohm
Bildbyrån

Publicerad: 19 maj 2021

FacebookXWhatsApp

Timrå är i full gång med lagbygget inför återkomsten till SHL.
Nu ska man ha gjort klart med sitt första nyförvärv, i form av den tidigare Växjöbacken Oliver Bohm, enligt uppgifter till HockeyNews.se.
– Jag har ingen kommentar till just den specifika klubben, utan då hänvisar jag till “Nubben” i det fallet, säger hans agent Joakim Persson. 


Tidigare under onsdagskvällen avslöjade Sundsvalls Tidning att den förre Växjö-spelaren Oliver Bohm var på Timrås radar.

Enligt uppgifter till HockeyNews.se är det längre gånget än så – och parterna ska vara muntligt överens om ett tvåårskontrakt. 

Hans agent Joakim Persson vill varken bekräfta eller dementera att så är fallet. 

– Jag har ingen kommentar till just den specifika klubben, utan då hänvisar jag till “Nubben” i det fallet. Jag har hållit på och jobbat intensivt med Olivers situation och vi får se vart han spelar kommande säsong. Beskedet var han ska spela kommer komma här inom kort, säger han när vi når honom.

Den 29-årige backen spelade den gångna säsongen i TPS Åbo i Finland, där han noterades för tio poäng på 52 matcher. Dessutom hade han +13 i plus/minus statistiken. 

Bohm, som är fostrad i Färjestad har utöver Växjö och Färjestad även representerat Malmö och Frölunda. 2018 var han med och vann guld med Växjö. 

FOTNOT: HockeyNews.se har sökt Timrås sportchef Kent ”Nubben” Norberg för en kommentar.


Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)