(19160) zibanejad
bildbyrån

Publicerad: 19 april 2021

Poäng för sjätte matchen i rad.

Mika Zibanejad firade sin födelsedag med att hitta krysset – och avgöra matchen mot New Jersey Devils.

Han är i en hysteriskt fin poängform.

Och när det dessutom var Zibanejads födelsedag kunde inget stoppa honom.

Redan sex minuter in i mötet med New Jersey Devils spelade han fram Chris Kreider till 1–0-målet.

Rangers ryckte sedan i väg till 3–0 i den andra perioden och såg ut att gå mot en trygg seger, men plötsligt föll laget samman.

Med drygt en minut kvar av mellanperioden reducerade Devils och 5.30 in i tredje ronden stod det plötsligt 3–3.

Matchen var på väg mot förlängning när Zibanejad klev fram igen. Med tre minuter kvar, i spel fem mot fyra, fick svensken pucken i slottet och borrade upp den i krysset.

Rangers vann till slut med 5–3 efter sista målet i öppen kasse och betyder att Rangers vann fjärde raka matchen mot Devils på fem dagar. Zibanejad svarade för totalt sju poäng i de fyra matcherna mot antagonisten.