HockeyNews
PLUS

Lista och kommentarer – samtliga NHL-svenskar med utgående kontrakt

(17573) EP
Bildbyrån

Publicerad: 25 januari 2021

FacebookXWhatsApp

58 NHL-svenskar sitter på utgående kontrakt. 

Hur långt avtal skriver Gabriel Landeskog? 

Hur stor löneökning väntar för Elias Pettersson och Rasmus Dahlin och vilka spelare lyckas slå sig in i ligan innan förhandlingarna? 
Frågorna är många. 
HockeyNews.se:s Henrik Sjöberg har listat och kommenterat samtliga svenskar som spelar för sin framtid i NHL.

Foto: Bildbyrån

Gabriel Landeskog, f, Colorado Avalanche

Ålder: 28 år.

Kommentar: Gör sin tionde säsong i Colorado varav nio som klubbens lagkapten och Colorado är bättre än någonsin under Landeskogs tid i Denver. Agenten Peter Wallén har nyligen slagit fast att man förhandlar om ett långt kontrakt och parterna är inne på samma linje – Landeskog vill avsluta sin långa och framgångsrika karriär i Avalanche.

Erik Gustafsson, b, Philadelphia Flyers

Ålder: 28 år.

Kommentar: En av flera svenskar som gav sig ut på den osäkra marknaden mitt i pandemin men Gustafsson landade på fötterna ordentligt. Ettårskontraktet med Philadelphia är värt 3 miljoner dollar (omkring 27 miljoner kronor) och möjligheterna att bli kvar på ett längre avtal om allt går fortsatt bra i vinter får bedömas som goda.

Joel Eriksson Ek, f, Minnesota Wild

Ålder: 23 år.

Kommentar: Skrev på ett nytt tvåårskontrakt efter sitt rookieavtal som nu löper ut men Eriksson Ek ser ut att vara en viktig del av det nya utseendet med flera nyckelspelare som lämnat laget inför årets säsong. Har spelat till sig platsen som tredjecenter för tillfället och fått knappt 17 minuters istid per match under inledningen av säsongen.

Marcus Johansson, f, Minnesota Wild

Ålder: 30 år.

Kommentar: Efter sju säsonger i Washington har det blivit några klubbyten för 30-åringen. Minnesota är hans fjärde klubb på fyra år och Johansson hamnade i Minnesota efter en bytesaffär som placerade Erik Staal i Buffalo. Intressant säsong med oviss framtid.

Adam Larsson, b, Edmonton

Ålder: 28 år

Kommentar: En svensk att hålla ögonen på när det närmar sig deadline för övergångar i NHL (12 april). Larsson omsvärmas av traderykten och det lär hålla i sig fram till fönstret stänger. Edmonton har fortfarande inte lyckats få ordning på lagbygget runt om storstjärnan Connor McDavid och Larsson lär locka åt sig intresse från flera klubbar som vill förändra backsidan.

Carl Gunnarsson, b, St.Louis

Ålder: 34 år

Kommentar: Skrev på ett nytt tvåårskontrakt efter Stanley Cup-segern med St.Louis men har börjat årets säsong utanför laget innan skador på backsidan öppnade upp för svensken. I slutet av året blir han 35 år gammal och det här kan mycket väl bli sista säsongen i NHL om han inte kan tänka sig att byta klubb. Frågan är hur mycket det lockar att avsluta i Örebro?

Patrik Nemeth, b, Detroit

Ålder: 28 år

Kommentar: Den tidigare AIK-backen gör sitt sista år på tvåårskontraktet och Nemeth har fått ett stort defensivt ansvar i Detroit. Just nu är det bara Filip Hronek som får mer istid bland backarna och 28-åringen har fokuserat mycket på spelet med pucken under det långa uppehållet. Bör ha goda chanser att spela till sig ett nytt avtal med klubben.

Alexander Edler, b, Vancouver

Ålder: 34 år.

Kommentar: Alexander Edler gör sin 15:e säsong i Vancouver Canucks och sitt tredje år som klubbens assisterande kapten. Det nuvarande tvåårskontraktet är värt sex miljoner dollar per säsong och det nya avtalet lär inte nå samma värde – men jag räknar med att Edler blir kvar i klubben. En viktig kugge utanför isen som fortfarande håller en hög nivå.

Elias Pettersson, f, Vancouver

Ålder: 22 år

Kommentar: Ett av dom mest spännande svenska kontrakten som ska skrivas i år. 7? 8? 9? 10 miljoner dollar per säsong? Ja, det är ingen som vet just nu och den blygsamma starten på säsongen kan bli en faktor förstås – om det håller i sig. Men vem tvivlar egentligen på Elias Pettersson? Inte jag i alla fall. Högintressant fortsättning följer i fallet EP40.

Carl Söderberg, f, Chicago

Ålder: 35 år

Kommentar: Har fortfarande inte debuterat för Chicago som blir Söderbergs fjärde NHL-klubb på åtta säsonger i ligan. En ombyggnad pågår och det är svårt att säga om Chicago blir ett långvarigt stopp (ettårskontrakt) men Söderberg bör inte ha några problem att spela till sig ett nytt avtal i ligan trots att han fyller 36 år senare under 2021.

Pär Lindholm, f, Boston

Ålder: 29 år

Kommentar: Spelade 40 matcher för Boston i fjol men just nu är han utanför laget och har ännu inte fått spela under 2021. Det här året kommer att handla om svensken får nog med tillfällen att visa upp sig och göra sig förtjänt av ett nytt kontrakt – i Boston eller någon annanstans. Klubbarna i Sverige och Europa bör stå på kö för att locka hem honom.

Jacob de la Rose, f, St.Louis

Ålder: 25 år

Kommentar: Väntar på att få göra sin säsongsdebut. De la Rose har varit placerad i klubbens ”taxi sqaud” under de fem första matcherna för säsongen och konkurrensen i laget är tuff. 25-åringen gör sitt sjunde år i NHL och har spelat för Montreal och Detroit innan han blev bortbytt till St. Louis under fjolårssäsongen.

Christian Djoos, b, Detroit

Ålder: 26 år

Kommentar: Detroit plockade upp svensken på waivers tidigare i januari och han letar fortfarande efter att etablera sig ordentligt i NHL – möjligt att han nu får den bästa chansen hittills i ett Red Wings som bygger nytt och är i behov av spelskickliga backar. Det här blir 26-åringens sjätte år i Nordamerika.

Andreas Borgman, b, Tampa Bay

Ålder: 25 år

Kommentar: 25-åringen från Stockholm gjorde sin senaste NHL-match 2017-18 men kan vara nära en återkomst just nu. Tampa flyttade honom från deras ”taxi sqaud” i fredags men han fick inte spela i lördagens match mot Columbus. Men debuten kan vara nära för Borgman som troligtvis måste ha ett bra år för att öka sina chanser att bli kvar i Nordamerika.

Dmytro Timashov, f, New York Islanders

Ålder: 24 år

Kommentar: Blev uppsatt på waivers och skickad till AHL inför NHL-premiären men under veckan förflyttades han till Islanders ”taxi squad” och Timashov kämpar för att först och främst få debutera för sitt nya lag. Laget har vunnit tre av fyra matcher och konkurrens är tuff för svensken som ligger på gränsen och har gjort det under flera säsonger nu.

Rasmus Asplund, f, Buffalo

Ålder: 23 år

Kommentar: Centern från Filipstad har tagit naturliga kliv framåt under två år i organisationen. Efter ett starkt år i AHL fick Asplund göra sina 29 första NHL-matcher förra säsongen och nu har han pendlat mellan den aktiva truppen och lagets ”taxi sqaud”. För Asplund gäller det att ta chansen när den dyker upp i ett lag med flera unga spelare i samma sits.

Oliver Kylington, b, Calgary

Ålder: 23 år

Kommentar: Det spekulerades i ett intresse från Boston när Kylington hamnade på waivers inför premiären men svensken blev kvar i Calgarys organisation där han spenderat sina sex år i Nordamerika. Hittills har han pendlat mellan truppen och extraspelarna och Kylington väntar på sin chans att få debutera den här säsongen.

Kevin Stenlund, f, Columbus

Ålder: 24 år

Kommentar: Fick göra sin första match för säsongen i går mot Tampa och Stenlund noterades för en assist och var ett stolpskott från att bli målskytt. Stenlund fick förtroende efter att Pierre-Luc Dubois lämnat laget och det finns frågetecken på centersidan som öppnar för honom i Columbus. I fjol stod han för 10 poäng (6+4) på 32 matcher.

Lucas Carlsson, b, Chicago

Ålder: 23 år

Kommentar: Har två AHL-säsonger bakom sig och i fjol fick han göra sina sex första NHL-matcher. Har producerat starkt i AHL och väntar på sin chans att slåss om istiden i Chicago som bygger nytt just nu. Är för tillfället med i lagets ”taxi squad” och väntar på en möjlighet att få visa upp sig mer i NHL.

Gustav Lindström, b, Detroit

Ålder: 22 år

Kommentar: Backen öppnade säsongen på hemmaplan i Almtuna och spelade 20 matcher i Hockeyallsvenskan innan avresan till Detroit. Laget spelade med sju backar i senaste matchen mot Chicago men Lindström väntar fortfarande på sin säsongsdebut. Han kommer med största sannolikhet få istid i AHL när ligan startar upp.

Alexander Nylander, f, Chicago

Ålder: 22 år

Kommentar: Nylander är långtidsskadad och har opererat knät vilket kommer hålla honom ur spel fram till slutet av april i bästa fall. Det kommer förstås att påverka 22-åringens kontraktssituation och det blir viktigt för honom att ta sig tillbaka och snabbt visa att han ska vara en stor del av klubbens framtid. Draftades på plats nummer åtta totalt 2016 och gjorde 26 poäng på 65 matcher i fjol.

Joakim Nordström, f, Calgary

Ålder: 28 år

Kommentar: Joakim Nordström spelade till sig en viktig roll i Bostons boxplay under sina två år i klubben innan han skrev på för Calgary som free agent inför årets säsong. I inledningen av säsongen har han och Elias Lindholm fått mest istid i boxplay bland lagets forwards och det bör vara goda möjligheter för Nordström att spela till sig ett nytt avtal med Flames.

Fredrik Händemark, f, San Jose

Ålder: 27 år

Kommentar: Storväxte Händemark har varit given i Tre Kronor senaste fyra åren och har utvecklats till en toppspelare i SHL. Nu testar han lyckan i NHL och har under inledningen av säsongen fått göra sin NHL-debut men inte fått fler chanser än så länge. En oviss säsong väntar för Händemark som skrev på ett ettårskontrakt för att ge NHL-drömmen en chans.

Gustav Forsling, b, Florida

Ålder: 24 år

Kommentar: Carolina satte upp honom på waivers och Florida slog till. Forsling har spelat en match för sitt nya lag med fick direkt förtroendet att spela powerplay i lagets andrauppställning. I Florida bör konkurrensen på backsidan vara hanterbar för Forsling som har en offensiv uppsida.

Lias Andersson, f Los Angeles

Ålder: 22 år

Kommentar: Det blev inget lyckats äktenskap på Manhattan och nu har Andersson bytt öst mot väst. LA Kings har sett värdet i svensken och ska nu försöka få ut maximalt av honom. Andersson har fått spela i tre av lagets fem matcher hittills med en istid på drygt tio minuter. Han kommer väl förberedd till säsongen efter 11 poäng på 19 matcher för HV71 i höst.

Isac Lundeström, f, Anaheim

Ålder: 21 år

Kommentar: Snittade nästan en poäng per match för Timrå i höst innan han drog över till Anaheim. Har fått spela knappt 13 minuter per match i två av lagets fem matcher så här långt. Han är ett förstarundaval från 2018 och förhoppningen är att Lundeström ska ta en centerplats i Anaheim som är inne i en föryngringsprocess på centersidan.

Joakim Nygård, f, Edmonton

Ålder: 28 år

Kommentar: Skrev på för Edmonton i fjol som odraftad free agent och gjorde nio poäng på 33 matcher. En revbensskada höll honom ur spel en längre tid och sedan fick han jobba sig tillbaka in i laget innan säsongen pausades. Har spelat tre av matcherna hittills men också fått spendera tid i Edmontons ”taxi squad”.

Marcus Sörensen, f, San Jose

Ålder: 28 år

Kommentar: Dominerade i Hockeyallsvenskan i höst innan han stack över och påbörjade sitt femte år i NHL. 28-åringens skridskoåkning håller högsta klass och om han av någon anledning inte finns med i San Joses framtidsplaner så bör det inte vara något problem för honom att dra åt sig intresse från övriga NHL-klubbar.

Niklas Hjalmarsson, b, Arizona

Ålder: 33 år

Kommentar: Hjalmarsson med tre Stanley Cup-titlar är en av våra mest meriterade NHL-svenskar i ligan. Har varit assisterande kapten till Oliver Ekman-Larsson sedan han dök upp i Arizona och Hjalmarsson står för viktig rutin i laget. Tjänar för tillfället fem miljoner dollar per säsong på sitt nuvarande tvåårskontrakt som löper ut.

Mattias Janmark, f, Chicago

Ålder: 28 år

Kommentar: Janmark deklarerade själv att det kunde vara dags för ett klubbyte efter fjolårets säsong och han hamnade till slut i Chicago på ett ettårskontrakt. Gjorde 19 mål för tre år sedan men sedan dess har målproduktionen stannat av och det hoppas han kunna förändra på nu i Blackhawks. Har gjort 1+0 på fem matcher i upptakten av säsongen.

Mathias Bromé, f, Detroit

Ålder: 26 år

Kommentar: SHL-succén har bidragit till ett stort intresse i Nordamerika och Bromé hade flera kontraktsförslag på bordet – valet föll till slut på Detroit. Bromé är poänglös så här långt och acklimatiserar sig fortfarande till spelet i NHL och inledningsvis har han fått istid i tredjekedjan. I kvällens match mot Chicago har Bromé dock flyttats till förstakedjan med Dylan Larkin och Tyler Bertuzzi. 

Rasmus Dahlin, b, Buffalo

Ålder: 20 år

Kommentar: Högintressant kontraktsläge för draftettan och jättelöftet Rasmus Dahlin som har två väldigt starka år bakom sig i NHL. Gjorde debut i ligan som 18-åring och har inte gjort någon besviken. Nu är frågan hur stort kliv han är redo att ta i vinter och hur det nya kontraktet kommer att utformas. Men Dahlin är Buffalos framtid, inget snack om den saken.

Lucas Wallmark, f, Florida

Ålder: 25 år

Kommentar: Wallmark trejdades till Florida precis innan deadline i fjol men sejouren i klubben blev kortvarig. Han skrev på för Chicago som free agent och har gjort tre assist på fem matcher som tredjecenter för tillfället. Wallmark är stark i tekningscirkeln och har fått en bra start på det här viktiga året i Blackhawks.

Alexander Wennberg, f, Florida

Ålder: 26 år

Kommentar: Efter sex år i Columbus är Wennberg ute efter revansch i Florida. Svensken hamnade utanför laget och fick det inte att stämma med John Tortorella. Nu har han startat säsongen som andrecenter i Florida i en kedja tillsammans med Patric Hörnqvist och kanadensaren Jonathan Huberdeau. Har gjort ett assist på två matcher.

Joakim Ryan, b, Carolina

Ålder: 27 år

Kommentar: Svenskamerikanen Joakim Ryan har representerat svenska juniorlandslag från U17 till J20 men spenderat hela sitt hockeyliv i USA. Efter fyra år i San Jose skrev han på för LA Kings ifjol och i år flyttade han vidare till Carolina – men än så länge har han inte slagit sig in i laget hos sin nya arbetsgivare. Ryan är placerad i lagets ”taxi squad”.

Skickade till AHL


Fredrik Claesson, b, San Jose

Ålder: 28 år

Kommentar: Spelade fem matcher för New Jersey Devils under fjolårssäsongen och NHL-karriären står vid ett vägskäl. Flyttade till västkusten i år och framtiden får utvisa om det finns en ny chans i NHL eller om Claesson nu börjar blicka mot Europa. Kanske kan en mer framträdande roll i KHL, Schweiz eller SHL locka hem honom snart?

Theodor Lennström, b, Edmonton

Ålder: 26 år

Kommentar: Gör sin första säsong i Nordamerika efter en framgångsrik tid i Färjestad och Frölunda men än så länge har han inte fått chansen att visa upp sig i Edmonton. Kommer över med viktig rutin från åren i SHL och bör kunna konkurrera om en plats när han väl får möjligheten. Om inte i Edmonton kanske framtiden finns i en annan organisation?

Calle Rosén, b, Toronto

Ålder: 26 år

Kommentar: Det är inte varje dag man ser en spelare bli bortbytt och tillbaka till samma organisation – men den resan har Rosén fått göra i Toronto. Han skickades till Colorado men är tillbaka i Kanada igen. Exakt vart han står just nu och vad klubben har för plan för honom är svårt att säga men Rosén konkurrerar bland annat med Rasmus Sandin och Timothy Liljegren.

Gustav Olofsson, b, Montreal

Ålder: 26 år

Kommentar: Lillebror Fredrik Olofsson gör succé i Oskarshamn och Gustav hoppas kunna göra avtryck i Montreal den här säsongen. Hittills har han fått göra tre NHL-matcher sedan han kom till klubben 2018 och konkurrensen är just nu väldigt tuff. Olofsson är skickad till AHL och får sikta på att jobba sig uppåt i vinter.

Anton Lindholm, b, Chicago

Ålder: 26 år

Kommentar: Efter fyra säsonger i Colorados organisation tar Lindholm ny sats i Chicago. Han ser ut att få starta säsongen i Rockford men nu kommer han till en klubb som bygger nytt i jämförelse med Colorado som har ett urstarkt lag på papperet med flera unga backtalanger i truppen.

Anton Blidh, f, Boston

Ålder: 25 år

Kommentar: Hårt arbetande energispelare som passar bra på den mindre rinken och trots sin ålder gör han sitt sjätte år i Nordamerika och har blivit en viktig kugge i Bostons farmarlag Providence. Han gör sitt tredje år som assisterande kapten men missade större delen av fjolåret på grund av en axelskada som krävde operation.

Carl Dahlström, Vegas

Ålder: 25 år

Kommentar: Spännande säsong väntar för Dahlström som trejdades till Vegas och nu ser han ut att få inleda säsongen i det nya AHL-laget Henderson Silver Knights, som gör sin debut i AHL som Vegas nya farmarlag. Dahlström inledde NHL-karriären i Chicago men hamnade i Winnipeg i fjol och fick göra 15 NHL-matcher för klubben.

Olle Alsing, b, Ottawa

Ålder: 24 år

Kommentar: En av svenskarna som gör sin debutsäsong i Nordamerika och väntan har varit lång under pandemin. Alsing inledde säsongen i Österrike och ser han ut att få göra sina första framträdanden i AHL den här säsongen. Gjorde 20 poäng på 36 matcher i Djurgården förra säsongen på lån från Ottawa.

Linus Sandin, f, Philadelphia

Ålder: 24 år

Kommentar: Storebror till Rasmus Sandin som gjorde succé i HV71 förra året (19 mål) och det gav honom ett NHL-kontrakt. Han stannade kvar och inledde säsongen i SHL men åkte över till träningslägret och försökte slå sig in. För tillfället är han placerad i AHL men med tanke på ettårskontraktet så bör högerskytten få en bra möjlighet att visa upp sig.

Lukas Vejdemo, f, Montreal

Ålder: 24 år

Kommentar: Har på sina två första år i Montreal fått spela sju NHL-matcher. I höst har han varit på hemmaplan och spelat för Södertälje i Hockeyallsvenskan och hur nära han är att bråka om platserna i Montreal just nu är svårt att säga men klubben har skickat honom till AHL där han ser ut att få starta säsongen.

Jesper Lindgren, b, Pittsburgh

Ålder: 23 år

Kommentar: Stod för 18 poäng på 25 matcher för Modo i höst och nu väntar första säsongen i Pittsburghs organisation. Lindgren har spenderat senaste åren i Toronto men också varit utlånad till HPK i finska ligan. Den högerfattade backen gjorde nio poäng på 31 matcher för Toronto Marlies i AHL under fjolårssäsongen.

Jonathan Davidsson, f, Ottawa

Ålder: 23 år

Kommentar: Fjolårssäsongen blev delvis grusad av en skada men den tidigare JVM-forwarden fick göra sina sex första NHL-matcher i karriären. Nu är han skickad till AHL och kommer över till Nordamerika med tio matcher för Västervik där han återförenades med brorsan Marcus Davidsson.

Carl-Johan Lerby, b, Calgary

Ålder: 23 år

Kommentar: Har spelat för Malmö sedan pojklagsåldern och under senaste två åren har den positiva utvecklingskurvan landat i ett NHL-kontrakt med Calgary. Det här blir hans första säsong i en ny klubb och Lerby kommer att få inleda året i Stockton om inget oförutsett händer nu.

Jacob Moverare, b, Los Angeles

Ålder: 22 år

Kommentar: Återvände hem till Sverige och Frölunda efter två säsonger i den kanadensiska juniorligan OHL. I höst inledde han året i finska ligan (SaiPa) och det här blir 22-åringens första säsong i Los Angeles organisation. Just nu förbereder han sig inför AHL-säsongen i Ontario.

Axel Jonsson Fjällby, Washington

Ålder: 23 år

Kommentar: Bildade en framgångsrik kedja i Djurgården med bröderna Marcus och Jonathan Davidsson innan flytten över till USA. I fjol gjorde han 23 poäng på 61 matcher för Hershey och forwarden väntar fortfarande på att få göra sin debut i NHL. Kommer till Nordamerika med 26 matcher (15 poäng) för Västervik under hösten.

Målvakter


Linus Ullmark, Buffalo

Ålder: 27 år

Kommentar: Ullmark har spelat 37 respektive 34 NHL-matcher senaste två åren och har delat på sysslan med Carter Hutton. Ullmark gör sitt sjätte år i Nordamerika och framtiden känns oviss för svensken som mycket väl kan bli kvar i Buffalo men ett klubbyte skulle samtidigt inte vara överraskande. 

Marcus Högberg, Ottawa

Ålder: 26 år

Kommentar: Konkurrerar numera med Matt Murray – som skrev ett fyraårskontrakt – om målvaktsjobbet i Ottawa. Högberg har fått starta i två av sex matcher och Högberg kommer att få leva med rollen som backup så länge han inte lyfter sig ordentligt när väl chanserna dyker upp. 

Jonas Johansson, Buffalo

Ålder: 25 år

Kommentar: Skrev på ett nytt ettårskontrakt i oktober månad och Johansson lär få spendera större delen av säsongen i AHL som läget ser ut just nu. Men målvaktskonkurrensen i Buffalo är långt ifrån omöjlig för honom och det här året kommer att bli viktigt med tanke på att Ullmarks också sitter på utgående avtal.

Anton Forsberg, Winnipeg

Ålder: 28 år

Kommentar: Forsberg har fått göra sex NHL-matcher sedan flytten över till Nordamerika 2014. Har tillhört Columbus, Chicago och Carolina tidigare och nu gör han sitt första år i Winnipegs organisation. Konkurrerar just nu med Connor Hellebuyck och Laurent Brossoit. 

Oscar Dansk, Vegas

Ålder: 26 år

Kommentar: Robin Lehner och Marc-André Fleury konkurrerar man inte ut hur som helst men Dansk har en bra situation i klubben och ett spännande år framför sig i stadens nya AHL-lag – Henderson Silver Knights. I fjol spelade han 35 matcher i AHL, flest starter av målvakterna i farmarlaget.

Adam Werner, Colorado

Ålder: 23 år

Kommentar: Startade året i Hockeyallsvenskan och hann med att spela fem matcher för Vita Hästen. Det här blir hans andra säsong i USA och under fjolårets debutår fick Werner starta i två NHL-matcher för Colorado Avalanche. Han gjorde 31 matcher för Colorado Eagles i AHL.

Filip Gustavsson, Ottawa

Ålder: 22 år

Kommentar: Spelade 19 matcher för Södertälje innan han stack över till Kanada igen. Gustavsson väntar på att få göra sin NHL-debut efter två säsonger i farmarlaget Belleville där han nu kommer att få starta upp säsongen igen. Konkurrerar bland annat med Marcus Högberg om istiden i NHL-klubben.

Felix Sandström, Philadelphia

Ålder: 24 år

Kommentar: Den tidigare Brynäs och HV71-målvakten spenderade större delen av fjolårssäsongen i ECHL. Sandström spelade 25 matcher för Reading Royals och i år har han gjort fem matcher för Västervik innan avresan till USA. Nu är siktet inställt på mer istid i AHL den här säsongen.

Anders Nilsson (Tampa Bay) och Henrik Lundqvist (Washington) har ettårskontrakt men är ur spel på grund av skada/hjärtfel.

•••

Gillade du artikeln? Värd en kaffe – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)