HockeyNews
PLUS

Tidigare SHL-profilen klar för Modo: ”En spelare med stor erfarenhet”

(8016) Johan Harju
Simon Eliasson/Bildbyrån

Publicerad: 13 december 2020

FacebookXWhatsApp

NHL-lånen Aleksi Heponiemi och Martin Kaut lämnar nu Modo.
Nu har klubben gjort klart med en ersättare. Den tidigare SHL-profilen Johan Harju är klar för klubben. 

HockeyAllsvenskan presenteras av:

UNIBET – ligans huvudpartner 


Under söndagen meddelade Modo att NHL-lånen Aleksi Heponiemi och Martin Kaut lämnat klubben för att ansluta till camparna borta i Nordamerika. 


Strax därefter meddelade klubben att man gjort klart med en ersättare. Den erfarne SHL-forwarden Johan Harju är klar för spel i klubben. 


– Vi är väldigt glada att Johan Harju nu ansluter till klubben. Det är en spelare med stor erfarenhet och som med sin storlek kan skapa lägen både för sig själv och för sina medspelare. Han har dessutom ett väldigt bra skott och kan användas både som center och ytterforward, säger MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader i ett pressmeddelande.


– Kontraktet sträcker sig till att börja med till nyår. Vad som händer efter det återstår att se och vi kommer föra en kontinuerlig dialog med Johan. Han ansluter till klubben omedelbart och är spelklar redan den här veckan som kommer.


Harju har närmare 600 SHL-matcher på meritlistan, men lämnade Luleå inför fjolåret och anslöt till tjeckiska HC Pardubice inför fjolårssäsongen. Det blev 17 poäng på 48 matcher i den tjeckiska förstaligan.


Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)