Trotjänaren förlänger med Skellefteå: "Trivs otroligt bra"


25 september
Andreas Wingerli har gjort åtta säsonger i Skellefteås organisation.
Fler kommer det dessutom bli då han har skrivit på ett nytt två-årskontrakt med klubben. 
– Den här klubben har betytt allt för mig, säger han i ett pressmeddelande. 

Annons

SHL presenteras av: 
BAUHAUS bygger svensk ishockey 

Andreas Wingerli kom till Skellefteås organisation som U16-spelare och har klättrat hela vägen upp till a-laget. Förra säsongen blev hans poängbästa, 32 poäng, i SHL och nu belönas han med ett nytt kontrakt. 

– Det känns helt fantastiskt. Det är här jag vill spela så det känns otroligt kul att få det klart. Det känns som att vi är på väg uppåt här igen och att vi har något stort på gång. Sedan är det givetvis kul att få fortsätta spela för dessa fantastiska fans, säger forwarden i ett pressmeddelande. 

23-åringen har gjort ett stort avtryck i klubben både på och utanför isen och inför förra säsongen fick han ett A på sin tröja. 

– Den här klubben har betytt allt för min karriär. Jag har blivit väl bemött, allt har funkat bra och jag trivs otroligt bra, så jag ser fram emot två år till här, säger han. 

Det är inte bara Wingerli själv som är nöjd, utav även klubbens general manager Erik Forssell är glad över att ha sajnat upp forwarden ytterligare två säsonger. 

– Jättekul att göra klart med Andreas. Han har tagit stora kliv under de senaste åren med oss och vi hoppas att han ska fortsätta utvecklas i vår miljö, säger han i pressmeddelandet. 

Andreas Wingerli har totalt spelat 239 matcher i SHL och på de gjort 79 poäng. 

•••

Gillade du artikeln? Värd en kaffe – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.


Annons

Annons