AnnonsUppgifter: Avslutade säsongen i allsvenskan – nu lämnar rutinerade backen Sverige


16 juli
Den gångna säsongen fick han känna på allsvenskt lir med både Karlskrona och Västervik. 
Men nu lämnar den 28-årige backen Viktor Näslund svensk hockey.
Enligt uppgifter till HockeyNews.se blir Ringerike i norska andraligan ny klubbadress.

Annons

HockeyAllsvenskan presenteras av:
UNIBET - ligans huvudpartner

HV71-fostrade backen Viktor Näslund, 28, har spelat i Hockeyettan under i princip hela karriären. Förutom två säsonger i Mörrum har backen spelat i HC Dalen i sex raka säsonger. 

Dock fick den rutinerade backen förra säsongen känna på spel i Hockeyallsvenskan då han var utlånad till både Karlskrona och Västervik i totalt 14 matcher. 

Bland annat var han med i Västervik under säsongsavslutningen och var även med i laguppställningen under den enda slutspelsmatchen den allsvenska klubben spelade mot Södertälje innan säsongen abrupt avslutade på grund av coronapandemin. 

Nu väntar dock ett nytt äventyr för Viktor Näslund. Övergången är ännu inte officiell, men enligt uppgifter till HockeyNews.se byter Näslund Sverige mot Norge.

Kommande säsong blir det spel i den norska andraligaklubben Ringerike, något som även hockeyjournalisten Hockeystaden twittrade om tidigare under torsdagen. 

Ringerike, som förra säsongen var ett topplag i ligan, tränades i fjol av svenske Martin Boork och där Per Braxenholm var assisterande tränare och sportchef.

Viktor Näslund väntas presenteras av sin nya klubb inom den närmaste tiden.

***

Intressant?! Värd en kokt med bröd – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.


Annons

Annons