AnnonsSHL-målvakten klar för Timrå – som också presenterar collegespelare


13 maj
Den gångna säsongen spelade han andrafiolen bakom Jonas "Monstret" Gustavsson i Linköping. Nu ska Jacob Johansson ta plats i Timråburen.

Annons

Under onsdagseftermiddagen presenterade Timrå flera nyheter kopplade till A-laget. Bland annat presenterades forwarden Hugo Reinhardt som nyförvärv i den livesändning som Timrå körde på sin Facebook. Reinhardt är född 1996 och kommer närmast från spel i den amerikanska collegeligan NCAA.

Totalt fem säsonger har Hugo Reinhardt bakom sig i USA, fyra på college och en dessförinnan i den förberedande ligan USHL. Nu flyttar han hem till Sverige för spel i Hockeyallsvenskan.

Dessutom presenterades en ny målvakt.

Efter några säsonger i SHL med Linköping så återvänder nu Jacob Johansson till Hockeyallsvenskan. Den tidigare Mora-keepern har skrivit på för Timrå. Det meddelade Medelpadsklubben under onsdagen.


Faktum är att Johansson redan under våren kunde ha fått spela matcher i Timrådressen. I början av mars registrerade Timrå den dåvarande Linköpingsspelaren Johansson som tredjemålvakt och efter att Linköpings säsong tog slut var Jacob Johansson tillgänglig för Timrå.

Men nu är han alltså officiellt en Timråspelare efter en tids spekulationer som placerade Johansson i Medelpad.

Under samma livesändning gick Timrå också ut med att man har förlängt kontraktet med backen Léon Lerebäck, som är klar för en ny säsong i Timrå.

***

Gillade du artikeln? Värd en 50/50 lott - för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.Annons

Annons