Modoforwarden har gjort sitt val – här är nya klubben


6 april 2020
Forwarden Mathias From lämnar Modo. Nu är han istället klar för en utlandsflytt, enligt uppgifter till HockeyNews.se.  
– Det enda jag kan säga är att var han kommer att spela nästa säsong kommer att bli officiellt inom kort, säger agenten Joakim Persson i en kommentar.

HockeyAllsvenskan presenteras av:
UNIBET - ligans huvudpartner 


Forwarden Mathias From har precis gjort sin poängmässigt bästa säsong i HockeyAllsvenskan någonsin. Men i förra veckan blev det klart att han lämnar Modo för nya äventyr. 


Nu kan HockeyNews.se berätta att dansken flyttar vidare till Tyskland för spel i Düsseldorf. Uppgifter som hans agent, Joakim Persson varken vill bekräfta eller dementera.


– Mathias kommer att lämna Modo, det är officiellt. Sen var han kommer spela har jag ingen kommentar till. Du får tala med Düsseldorf isåfall, säger han och fortsätter:


– Det enda jag kan säga är att var han kommer att spela nästa säsong kommer att bli officiellt inom kort. 


Mathias From har sedan tidigare representerat Rögle, Södertälje och AIK. Den gångna säsongen noterades han för 25 poäng på 49 matcher för Modo. 


I Düsseldorf kommer han att bli lagkamrat med landsmannen Nicholas B. Jensen samt de två svenskarna Alexander Urbom och Victor Svensson. På tränarsidan finns även den svenske målvaktstränaren Magnus Helin, som inför den gångna säsongen flyttade från just Modo.