HockeyNews
PLUS

Fredagens hetaste nyheter på Hockeynews.se

(19450) dagens hetaste
Bildbyrån

Publicerad: 7 maj 2021

Missat något under fredagen? Här är de hetaste nyheterna från det gångna dygnet. 

Avslöjar: Kvalsuccén nära Västerås – detaljer återstår

Västerås är nära att spika sitt målvaktspar. Enligt uppgifter till HockeyNews.se är klubben endast detaljer i från att göra klart med Linus Ryttar. – Det stämmer att vi har snackat, men när det blir klart får vi se, säger målvakten till HockeyNews.se.
Backen lämnar trots kontrakt – klar för HV71

Nichlas Torp förlängde sitt kontrakt med Oskarshamn tidigare under säsongen men kommer trots det att lämna. Istället gör han återkomst i moderklubben HV71.

Djurgården har fem centrar – men flera spetsforwards saknas

Djurgården har en kommit en bit på vägen med sitt lagbygge. Men förutom värvningen av Linus Videll ska ytterligare toppforwards in i laget.

Efter NHL-tappen – Luleå har inga högerskyttar kvar på backsidan

Luleå tappar högerskytten Victor Berglund till Bostons organisation. Och VM-aktuelle Nils Lundkvist väntas skriva på för NY Rangers när säsongen med Tre Kronor är över.

Då har Luleå inga högerskyttar på backsidan.

36–åringens bedrift – fyra mål i en match

Jeff Carter trejdades till Pittsburgh Penguins tidigare under våren. Mot Buffalo i natt stod han för sin bästa match hittills med sitt nya lag när han gjorde hela fyra mål.

Höglander visade vägen mot storstjärnorna

Vancouver Canucks kommer inte att spela slutspel senare i maj och juni, men i natt tog man en stark seger mot divisionstvåan Edmonton med Connor McDavid i spetsen.
Detta efter att svenskrookien Nils Höglander visat vägen med mål och assist.

Lyckligt slut för Småkronorna – krossade Finland i bronsmatchen

Efter semifinalförlusten och totalt 2–20 mot Kanada över två matcher fick ändå U18–VM ett lyckligt slut för Småkronorna. I bronsmatchen fick man själva stå för krossandet och vann med hela 8–0 mot värsta rivalen Finland.

Linus Klasen har ett år kvar på kontraktet med Luleå. Nu skriver Expressen att han är på väg att bryta sitt kontrakt med Luleå i förtid.

CSKA Moskva hoppas på Lias Andersson. Därför har den klassiska ryska klubben genomfört en bytesaffär i KHL.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS