HockeyNews
PLUS

Ny misstänkt skada för Bertilsson: "En smäll"

(31965) Simon Bertilsson
Jens Carlsson/Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 8 februari 2024

FacebookXWhatsApp
GÄVLE. Otursförföljde Brynäsbacken Simon Bertilsson spelade bara lite drygt fyra minuter i toppmötet med Djurgården.
Sedan fick han en smäll som avslutade hans match.
ANNONS

Det blev bara åtta byten för skadedrabbade backklippan i Brynäs Simon Bertilsson. Sedan var det klippt mot Djurgården. Efter åtta byten.

– Ja, han spelade ju inte resten av matchen så jag skulle ljuga om jag sa att det är lugnt. Men jag vet faktiskt inte, säger Brynäs assisterande tränare Ove Molin efter 4–3-vinsten.

OS-meriterade Simon Bertilsson har tidigare under säsongen varit borta med en ansiktsskada och han har missat fem av 41 matcher.

ANNONS

– Av vad jag fick höra är det en smäll som bör kunna bli okej här framöver, säger Ove Molin.

ANNONSSe ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Brynäs har ytterligare två matcher den här veckan och det är oklart om han kan spela borta mot Mora på fredagen eller hemma mot Almtuna på lördagen.

ANNONS

Johannes Kinnvall missade Djurgårdsmatchen också. Det gjorde att Jordie Benn spelade 25:35 i matchen som gick till straffläggning. Chad Billins spelade över 24 minuter medan Karlis Cukste klockade 22:30. Albin Udd, som i snitt har spelat nio minuter i sina tio matcher fick över 15 minuter mot Djurgården.

LÄS MEREfter NHL-ryktet – Brynästränarens kommentar

– Det är otroligt mycket utvisningar som vi får döda idag. Det är många som går otroligt hårt och gör det fantastiskt bra med väldigt många stora krigarhjärtan där ute idag. Det är skönt att få med sig även när de gör 3–2 att vi kommer tillbaka ytterligare en gång och får med oss extrapoängen. Det känns bra, säger Ove Molin.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln