Publicerad: 26 januari 2024

CALGARY. Oliver Kylington gjorde ikväll sin efterlängtade comeback för Calgary Flames hemma i Saddledome mot Columbus Blue Jackets.

ANNONS
Kylington gjorde så äntligen sin efterlängtade comeback och fick ett varmt välkomnande av publiken hemma i Saddledome.
Han matchades i ett tredje backpar tillsammans med Jordan Oesterle. Ställningen var 2-2 efter den första perioden, Rasmus Andersson loggade en assist på Conor Zarys 2-2 mål.
I den andra perioden så gjorde Alex Texier 3-2 för Blue Jackets i numerärt underläge – det var andra matchen irad som Flames släppte in ett mål i powerplay.
Jonathan Huberdeau åkte på en fem minuters utvisning med åtta minuter kvar av den tredje perioden – vilket grusade Calgarys hopp om att jaga ifatt en kvittering.
Matchen slutade 5-2 till Columbus, deras första vinst under ordinarie tid sedan 19:e december. Detta var fjärde raka torsken för Flames och nu börjar hoppet om en slutspelsplats att försvinna.

Kylington matchades sparsamt och hade strax över 13 minuters speltid.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.