HockeyNews
PLUS

Nylander: "Jag kommer aldrig glömma det här"

(30044) William Nylander
Henrik Sjöberg / Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 19 november 2023

FacebookXWhatsApp

Ett perfekt manus.
William Nylanders poängsvit är intakt efter matcherna i Stockholm och i kväll blev han den stora matchvinnaren när han avgjorde på övertid och fick taket att lyfta i Avicii Arena.
– Man kommer aldrig glömma den här upplevelsen. Komma hit och spela NHL-matcher inför familj och kompisar kommer vara ett minne för livet, säger Nylander.

ANNONS
William Nylander har varit gäst hos Bianca Ingrosso, synts på röda mattan inför premiären av Börjes TV-serie och han har skrivit autografer och träffat fans runt om i Stockholm – på isen har han samtidigt dominerat.

Nylander gjorde 1+2 i första matchen när Toronto besegrade Detroit och i kväll så klev han fram som matchvinnare på övertid.

Global Series i Stockholm kunde inte få ett bättre slut och Nylander skrev ett perfekt manus.

– Man kommer aldrig glömma den här upplevelsen. Komma hit och spela NHL-matcher inför familj och kompisar kommer vara ett minne för livet så klart, säger Nylander på presskonferensen efter segern.

ANNONS

I sociala medier sprids ett klipp när pappa Micke och familjen jublar efter avgörandet.

– Pekade han eller vad gjorde han? Vi hade inte pratat om något sånt, men han var kanske bara glad över att det blev mål så det var kul, säger Nylander.

Se hela presskonferensen med Nylander i spelaren.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln