Skellefteåkaptenen klar för förlängning: "Jag vill vinna igen"


9 augusti 2022

Efter sex raka år i klubben står det nu klart att lagkaptenen fortsätter. 


Oscar Möller och Skellefteå är överens om en fortsättning. Under tisdagkvällen meddelade klubben på sin hemsida att forwarden blir kvar i klubben.

Skellefteåkaptenen kom till klubben inför säsongen 2011-2012 efter flera års spel i Nordamerika. Förutom en KHL-sejour på två år så har han varit klubben trogen sedan dess.

– Jag är otroligt stolt över att få vara en del av den här klubben och att få ha varit det över en så pass lång tid. Det är få förunnat men det gäller samtidigt att inte ta något för givet utan fortsätta sträva efter att vilja bli bättre, vilja mer och vilja vinna ännu mer. Jag vill vinna igen, det var ju ett tag sedan nu, och det känns som att vi har spelarmaterialet och möjligheten att vinna guld en gång till här, säger Oscar Möller till klubbens hemsida.

LÄS MER: Uppgifter: Luleå och Skellefteå budar högt i jakten på Jonathan Dahlén

Möller har tagit två SM-guld med klubben, och har varit lagkapten sedan säsongen 2019-2020. 

– Oscar har varit en av ligans absolut bästa spelare de senaste tio åren och vi är väldigt glada över att ha gjort klart med honom för ytterligare två år. Han leder laget på ett utmärkt sätt både på och utanför isen, säger General Manager Erik Forsell.

Kontraktet gäller över säsongen 2024/2025.