Färjestad vann igen mot Rögle – har skaffat sig ett drömläge i semin

(23241) Albert Johansson
ANNONS

Publicerad: 18 april 2022

Färjestads BK har satt sig i en drömposition i semifinalen mot Rögle. Albert Johansson blev stor hjälte med sitt 2–1-mål med två och en halv minut kvar av matchen.

ANNONS

I en målsnål tillställning i Karlstad tog Färjestad under måndagen en viktig 2–0-ledning i semifinalen mot Rögle BK.

Karlstadlaget gjorde det genom att besegra Rögle med 2–1 efter ett sent avgörande av backtalangen Albert Johansson.

ANNONS

– Blundade och sköt, lite tur att den gick igenom, säger Johansson om målet till Cmore.

Efter två perioder hade Färjestad, trots ett massivt skottövertag, bara 1–1 på resultattavlan.

– Vi är intensiva och kör. Även om de stod 1–1 efter två perioder trodde vi hårt på de, fortsätter Johansson.