Luleå förlänger med tränarduon: "Härlig kemi"


1 oktober
Thomas "Bulan" Berglund har redan kontrakt med Luleå till och med säsongen 2022/2023. 
Under torsdagen presenterade Luleå att han får fortsatt sällskap av sina tränarkollegor under den tiden. 

Annons

Tränartrion med Thomas Berglund, Henrik Stridh och Roger Kyrö har haft tre bra säsonger tillsammans. När de nu går in på sin fjärde säsong gör de det som en av favoriterna till SM–guldet. 

De tre tränarna kommer också få fortsätta husera i Luleås bås tillsammans under en längre tid. På torsdagen stod det klart att Henrik Stridh har skrivit på ett kontrakt till och med säsongen 2022/2023 och Kyrö till 2023/2024. 

– Det känns riktigt bra att vi redan nu kunnat komma överens om en fortsättning. Jag har, sedan jag kom till Luleå för tre år sedan, trivts fantastiskt bra med staden, föreningen och inte minst laget och mina härliga medarbetare i ledarstaben, säger Henrik Stridh på klubbens hemsida. 

Även Roger Kyrö känner sig nöjd med det nya kontraktet. 

– Redan från första stund tillsammans har vi haft en härlig kemi bland oss ledare, så det känns väldigt bra att vi kommer kunna fortsätta arbeta tillsammans. Förra säsongen avslutades alldeles för tidigt men gav oss ett väldigt tydligt mål för vad vi vill åstadkomma tillsammans under våren och framöver, säger han. 

***

Bra artikel?! Värd en kaffe & mazarin – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Annons

Annons