Nyckelspelaren förlänger med Mora: ”Trivs väldigt bra i föreningen”


3 augusti
Daniel Ljunggren gjorde stor succé i Mora ifjol. Nu står det klart att han stannar i klubben även kommande säsong.
– Jag har funderat mycket under tiden efter säsongen och det landade i att jag trivts väldigt bra i föreningen och i staden, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

HockeyAllsvenskan presenteras av:
UNIBET - ligans huvudpartner

Med sina 41 poäng på 52 matcher slutade Daniel Ljunggren på en delad förstaplats i Moras interna poängliga den gångna säsongen. Sedan dess har det ryktats om det skulle bli en fortsättning eller om han rentav skulle testa på spel utomlands. 

Under måndagskvällen presenterade Mora att man förlängt kontraktet med nyckelcentern.

– I Daniel har vi en av seriens bästa tvåvägsspelare, mycket smart både med och utan puck. Han är en spelare som vi kan luta oss mot i viktiga skeden under matcherna. Daniel gör sina medspelare bättre och jag har stora förhoppningar att han kommer att göra en ännu bättre säsong än den fina säsong han hade ifjol, säger tränaren Johan Hedberg i ett pressmeddelande.


Huvudpersonen själv är glad över att det är klart. 

– Jag har funderat mycket under tiden efter säsongen och det landade i att jag trivts väldigt bra i föreningen och i staden. Det var inget jättesvårt beslut egentligen när det var dags att skriva på, säger Daniel själv om sitt beslut att stanna.Annons

Annons