Norén återvänder till Leksand: "Är inte den flashigaste spelaren"


2 augusti 2020
Han har spelat 287 tävlingsmatcher för klubben. 
Framöver blir det fler. 
Leksand har värvat tillbaka Patrik Norén från Skellefteå.

Annons

SHL presenteras av:

BAUHAUS bygger svensk ishockey


27-årige backen Patrik Norén är tillbaka i Leksand. Efter två år i Skellefteå blir det alltså nu en återkomst till Dalarna. 

Det nya kontraktet med Leksand gäller över de två kommande säsongerna (2020-2022).

– Det känns otroligt kul och inspirerande att komma tillbaka hem till Leksand. Jag tror verkligen på detta lag och jag vill vara med på resan och utmaningen att etablera oss i SHL på allvar. Det ska bli riktigt roligt att träffa alla i och omkring föreningen igen, och extra roligt är det så klart att man spelat flera år tillsammans med många i laget, redan sedan juniortiden, säger Patrik Norén i en kommentar på klubbens hemsida.

LÄS MER: Först operation - sedan hoppas Skellefteåbacken på en större roll 

Norén spelade med Leksand i SHL säongen 16/17 och i Hockeyallsvenskan säsongen efter. Därefter blev det en flytt till Skellefteå. Förra säsongen blev det fem poäng (2+3) på 35 SHL-matcher.

Leksand general manager Thomas Johansson om att Norén återvänder till klubben: 

– I Patrik får vi får en laglojal, oöm och en extremt bra karaktär in i gruppen. Patrik kommer höja den dagliga tävlingen samt bidra med sina ledaregenskaper på en väldigt positivt sätt för oss. Patrik är inte den flashigaste spelaren, men han står upp för laget i alla situationer och kommer att bidra med ett enkelt, fysiskt och uppoffrande spel varje dag.

***

Okej artikel?! Värd en läsk – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Annons

Annons


Annons

Annons

Annons