Zibanejad målskytt i förlusten – Fast klev av skadad

(14710) Mika Zibanejad

Publicerad: 1 augusti 2020

Mika Zibanejad blev målskytt i kvällens slutspelspremiär.

Men New York Rangers föll i första matchen mot Carolina – dessutom klev Jesper Fast av tidigt i matchen efter att ha tagit emot en hård tackling från tidigare lagkamraten Brady Skjei.

Carolina öppnade starkast i den första slutspelsmatchen mot New York Rangers.

Jaccob Slavin öppnande målskyttet och Sebastian Aho ökade på ledningen till 2–0.

Henrik Lundqvist startade i kassen för Rangers och Mika Zibanejad gav New York nytt hopp när han spräckte nollan med drygt fem minuter kvar av andra perioden.

Med mindre än tio minuter kvar av matchen ökade Martin Necas på till 3–1 – Rangers reducerade på nytt med mindre än två minuter kvar (Zibanejad assist) men närmare än så kom man aldrig.

Henrik Lundqvist räddade 34 av 37 skott. För Jesper Fast tog kvällen slut tidigt. Redan i första perioden åkte han på en tuff tackling från tidigare Rangersbacken Brady Skjei, Fast lämnade isen och spelade inte mer.