Annons



Bröderna Abbott förlänger: "En ära att få jobba i Rögle"


26 mars
Säsongen 2019/2020 blev en framgångssaga för Rögle som gjorde sin bästa grundserie någonsin.
Nu står det även klart att sportchefen Chris Abbott tillsammans med sin bror, tillika huvudtränare, Cam får möjlighet att bygga vidare på succén.

Annons

SHL presenteras av:

BAUHAUS bygger svensk ishockey 

Sedan intåget i Rögle i november 2017 har framgångarna avlöst varandra för bröderna Chris och Cam Abbott. I fjol fick ängelholmarna, efter 25 års väntan, äntligen uppleva slutspelshockey när man tog sig till åttondelsfinal. En bedrift som överträffades med råge när klubben i år säkrade sin bästa tabellplacering genom tiderna genom att bli trea i SHL.

Ett imponerade facit. Och nu står det klart att brödraduon bakom succén blir kvar i klubben över säsongen 2022/2023.

– Det har varit en ära att få jobba i Rögle så här långt och det var naturligt för mig att förlänga samarbetet. Det är ett roligt och utmanande jobb, jag är glad över hur organisationen utvecklats och jag ser fram emot att jobba vidare i Rögle mot vårt mål som är att vinna ett mästerskap här, kommenterar sportchefen Chris Abbott i ett pressmeddelande.

Huvudtränaren Cam Abbott fyller i:

– Jag tycker att kontinuitet är viktigt i en organisation. Jag är stolt över den utveckling som vi haft den här tiden och jag ser fram emot att fortsätta resan, tillsammans med resten av staben, som vi påbörjat. Jag tror vi lyckats etablera oss som en organisation dit spelare, både lokala och utifrån, vill söka sig till för att ha roligt, jobba hårt och utvecklas.

***

Intressant?! Värd en kokt med bröd – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163


Annons

Annons