AnnonsGrupperna spikade – så spelas TV-pucken 2020


14 januari

Om knappa åtta månader kommer gruppspelet i TV-pucken att dra igång.
Här får ni reda på hur gruppindelningen ser ut, var och när matcherna kommer att spelas samt hur lagen kvalificerar sig till slutspel.


Annons

Stockholm Nord tog hem pokalen för pojkarna medan flickorna från Dalarna fick fira titeln på hemmaplan – och redan nu kan vi blicka fram mot en ny upplaga av TV-pucken.

Under tisdagsförmiddagen meddelade svenska ishockeyförbundet att lottningen till pojkarnas gruppspel är klar. De 24 distrikten har delats in i fyra olika grupper där ettan och tvåan tar sig vidare till slutspelet. 

Gruppspelet kommer att äga rum mellan 4-6 september och spelorter är Enköping, Leksand, Sollefteå och Tranås.

– Det är roligt att vi kan spela kval till TV-puckens slutspel över hela landet och många människor får möjlighet att följa lagen, vi är också mycket glada över intresset hos distrikt och föreningar att arrangera och det brukar vara fina arrangemang och en publikfest där TV-pucken spelas, säger Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef Olof Östblom i ett pressmeddelande.

Innan gruppinledningen till flickornas turnering kan spikas så finns en del frågetecken att reda ut. Klart är att matcherna kommer spelas i Mjölby, Mora och Sunderbyn mellan 18-20 september eller 25-27 september. Vilka distrikt som kommer att finnas representerade är ännu inte klart. 

Gruppindelning för pojkarna


Enköping
Uppland
Stockholm Nord
Stockholm Syd
Södermanland
Gotland
SIF-laget

Leksand
Dalarna
Värmland
Gästrikland
Örebro län
Västmanland
Bohuslän/Dal

Sollefteå
Ångermanland
Västerbotten
Norrbotten
Medelpad
Jämtland/Härjedalen
Hälsingland

Tranås
Småland
Skåne
Göteborg
Östergötland
Västergötland
Blekinge


Annons

Annons