HockeyNews
PLUS
SHL
Kommande matcher
Idag 15:15
Rögle BK
Rögle BK
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
29 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Rögle BK
Rögle BK
Se alla matcher
Björn

Uppgifter: Hellkvist klar för Björklöven

Nu är Björn Hellkvist klar för Björklöven. Det uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/bjorn-hellkvist-klar-for-bjorkloven/).

Igår 14:50
Simon Önerud

Efter 536 matcher – ikonen blir inte kvar

En HV71-ikon tvingas lämna Jönköpingslaget till nästa säsong.

Igår 14:32
Fredrik Forsberg

Avslöjar: Snajpern klar för Hockeyallsvenskan

Expressen har tidigare rapporterat att Fredrik Forsberg är ett namn för Björklöven. Nu kan Hockeynews avslöja att parterna är så gott som överens.

Igår 13:51
Tomas Mitell, Pelle Prestberg

Tuffa beskedet: "Jag hade ingen aning"

Pelle Prestberg, 49, hade det inte på känn. Plötsligt blev han inkallad till ett möte i Färjestad och fick veta att han fått sparken. För Hockeynews berättar FBK-legendaren om det omskakande beskedet att han får lämna klubben som han vunnit SM-guld med både som tränare och spelare.

Igår 12:20
Frölunda

Förändringar i Frölunda – trio lämnar

I dagarna blev det klart att Malte Strömwall lämnar Frölunda för spel i Schweiz. Nu meddelar klubben att ytterligare tre spelare lämnar laget.

Igår 11:23
(31786) Ulf Engman Luleå

Engman: "Många som verkar intresserade"

Ryktena surrar om vem som ska ersätta Stefan ”Skuggan” Nilssons som ny general manager i Luleå. Kandidaterna har varit många. – Det är kul att det är så många som verkar intresserade, säger Luleås tillförordnade GM Ulf Engman till Hockeynews.

Igår 11:16
Max Friberg

Friberg öppnar upp sig om stora utmaningen

Hur har Max Friberg axlat rollen som lagkapten? Varför har han fått en ökad förståelse för Joel Lundqvist? Och vem är Frölundas "djupa tänkare"? I en intervju med Hockeynews berättar 31-åringen om varför han prioriterar bort sig själv, samtidigt som han passar på att hylla en FBK-duo.

Igår 09:04