HockeyNews
PLUS
Luleå HF
Marcus Hardegård

Hardegård om lyftet i Norrland

Hur har det varit för Marcus Hardegård att flytta hem till Norrland igen? Vilken back är enligt honom bäst på i princip allt i SHL? Och varför var det en självklarhet att tacka ja till Tre Kronor? I en intervju med Hockeynews berättar 27-åringen om säsongens lyft och besvikelsen efter uttåget i SM-slutspelet med Luleå.

23 april 2024
Oskarshamn

Spelet bakom Modos värvning – vann dragkamp mot HV71

Modo har hittat en av sina två toppcentrar i form av Lukas Jasek. Nu kan Hockeynews avslöja spelet bakom – och klubbarna som var med i racet. – Vi har jobbat länge på att få hans namnteckning på papper, säger sportchefen Henrik Gradin.

22 april 2024
Eetu Koivistoinen

Luleå fyller på – ny center presenterad

Juhani Tyrväinen lämnar Luleå. Istället kommer ännu en finländsk center till Norrbottensklubben.

19 april 2024
Albin Lundin

Klart: Albin Lundin till Luleå

Albin Lundin är klar för Luleå skriver klubben på [hemsidan](https://www.luleahockey.se/article/kupasc6-30c4d/view).

19 april 2024
Simon Åkerström

Avslöjar: Här är klubbarna som jagar succébacken

Simon Åkerström har sin bästa säsong någonsin bakom sig i Hockeyallsvenskan och det kommer bli en dragkamp om hans signatur inför nästa säsong. Hockeynews kan nu avslöja klubbarna som jagar honom.

18 april 2024
Albin Lundin Timrå

Uppgifter: Luleå nära värva SHL-center

Luleå uppges vara på väg att värva från SHL-konkurrenten Timrå. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/albin-lundin-pa-vag-till-lulea/) är övergången nära.

17 april 2024
Mathias Bromé

Uppgifter: SHL-klubben jagar Bromé

Luleå är på jakt efter en ytterforward och enligt uppgifter till [NSD](https://nsd.se/sport/lulea/artikel/avslojar-lulea-hockey-ar-ute-efter-brome/jnedzp2j) är det Mathias Bromé man är intresserade av.

16 april 2024