HockeyNews
PLUS
Djurgårdens IF
Linus Eriksson Victor Eklund

Småkronorna har väntat in DIF-duon till VM

Brynäs gjorde processen kort med Djurgården i den allsvenska finalen. Och det är goda nyheter för Småkronorna. Nu väntas Victor Eklund och Linus Eriksson spela U18-VM. – Det har varit planen från start, säger landslagschefen Anders Lundberg till Hockeynews.

24 april 2024
(29861) Robert Kimby

Kimby är klar – Wikegård om nya tränaren

Robert Kimby är klar. Djurgården presenterar dagen efter finalförlusten mot Brynäs sin nya huvudtränare. – Vi är mycket stolta över att presentera en av svensk hockeys mest eftertraktade hockeyledare de senaste åren, som i grund och botten även är en stark djurgårdare, säger den tillträdande sportsligt ansvarige Niklas Wikegård till klubbens [hemsida](https://www.difhockey.se/article/voaascf-1lead/view).

24 april 2024
Michael Holmqvist

Holmqvist tror på ny SHL-chans för DIF

Michael Holmqvist har som huvudtränare lett Djurgården från november och framåt. Inom kort ska han lämna över till Robert Kimby och ser ett lag som ska fortsätta slåss om SHL-platsen. – Djurgården, vi kommer tillbaka. Det är grejer på gång i den här klubben och jag ser jättemycket fram emot det som kommer, säger Holmqvist.

24 april 2024
Kruger

Krügers svar: "Spelar inte i DIF för att tjäna pengar"

Brynäs spelar i SHL säsongen 2024/25 efter att ha besegrat Djurgården i finalserien. Efter avancemanget syntes en banderoll bland Djurgårdssupportrarna med ett tydligt budskap. – Man kanske inte spelar i Djurgården för att tjäna pengar. Men jag vill inte stå här och prata om pengar, säger Djurgårdens lagkapten Marcus Krüger.

23 april 2024
Djurgården

GENOMGÅNG: Så kan Djurgården se ut 24/25

Djurgården tog sig för andra året i rad till allsvensk final, men räckte 2024 inte till mot Brynäs. Hockeynews reportrar Mattias Ek och Mattias Persson tittar närmare på lagbygget och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Niklas Wikegård vill sätta sin prägel på laget ► Karaktärstark center har skrivit på ► Backens framtid osäker ► Så kan laget se ut – femma för femma

23 april 2024
Brynäs DIF

Klart: Brynäs spelar i SHL 2024/25

Nu är det klart. Brynäs spelar i SHL säsongen 2024/25 efter imponerade 4–0 i matcher i finalserien mot Djurgården.

23 april 2024
Ytterell Dahlström

DIF med avbräck – forward ges chansen

Djurgården ska försöka förstöra Brynäs fest Hovet. Då blir det på nytt ändringar i laget på grund av skador och en avstängning.

23 april 2024