HockeyNews
PLUS
BIK Karlskoga
Hampus Plato

Tuffe skyttekungen blir kvar i allsvenskan

Hampus Plato blev skyttekung i BIK Karlskoga sett över både grundserien och slutspelet. Dessutom drog han på sig 82 utvisningsminuter och är som klippt och skuren för den mytomspunna klubben.

17 april 2024
Filip Sveningsson

Uppgifter: Byter klubb i Hockeyallsvenskan

IK Oskarshamn ramlade ur SHL och ser om lagbygget inför comebacken i Hockeyallsvenskan. Nu uppger [Barometern](https://www.barometern.se/sport/avslojar-iko-varvar-filip-sveningsson/) att Filip Sveninsson är klar för klubben.

15 april 2024
Viktor Lennartsson

Lennartsson förlänger med Karlskoga

Viktor Lennartsson förlänger med Karlskoga, meddelar klubben på [hemsidan](https://www.bikkarlskoga.se/article/7hoasbv-1eki1/view).

13 april 2024
Dennis Hall Otto Stenberg

Besvikelsen i BIK: "Tråkig utvisning"

BIK Karlskoga protesterade mot utvisningen på övertid – då avgjorde Brynäs och gick vidare till finalen. – Jag är fortfarande i affekt förbannad. Vi är tillräckligt bra för att vinna matchen, säger tränaren Dennis Hall till Hockeynews.

9 april 2024
Brynäs

Kaptenen avgör – Brynäs till final

Johan Larsson blev Brynäs hjälte ikväll – lagkaptenen avgjorde på övertid. Brynäs spelar final i Hockeyallsvenskan.

9 april 2024
Anton Rödin

"Jag har inte sett en match på hela säsongen"

Slutspelstider och hetta runt om i hela Sverige – men Anton Rödin väljer att se åt ett annat håll. Så har Brynässtjärnan hanterat hela säsongen. — Jag tror det är bäst för min del, säger han till Hockeynews inför kvällens match i Gävle när Brynäs kan säkra en finalplats.

9 april 2024
Johan Larsson

Larssons TV4-incident: "Städade av det"

Brynäs fortsätter att leverera efter förväntningarna – nu är laget en seger från finalen i Hockeyallsvenskan. Johan Larsson berättar om kritiken senaste dygnen. – Jag gjorde klart det med den som var drabbad så det var skönt att prata igenom, säger Brynäskaptenen till Hockeynews.

7 april 2024