HockeyNews
PLUS
IK Oskarshamn
Liam Hawel

Klart: Oskarshamn värvar målskytt

Oskarshamn fortsätter aktivt kring lagbygget inför kommande säsong. Nu har IKO gjort klart med en Nordamerikan, skriven klubben på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/ghmasce-2egc1/view).

23 april 2024
Gustaf Westlund

Klart: Oskarshamn förlänger med forwarden

Det handlar om Gustaf Westlund som blir kvar i Oskarshamn, meddelar [klubben](https://www.ikoskarshamn.se/article/alaasce-2egc1/view).

23 april 2024
(25159) Oskar Asplund Almtuna

Mora värvar SHL-meriterat: "Känns jättebra"

Mora värvar SHL-meriterat. På tisdagen blev det officiellt.

23 april 2024
Johan Johnsson

Uppgifter: SHL-laget värvar från Oskarshamn

Under dagen gick Oskarshamn ut på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/2wxascc-2egc1/view) med att Johan Johnsson inte förlänger med klubben. Nu är han enligt uppgifter till [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/johan-johnsson-klar-for-ny-shl-klubb-efter-uttaget-med-oskarshamn-/) klar för en ny klubb.

22 april 2024
Max Krogdahl

Klart: Oskarshamn värvar landslagsspelare

Oskarshamn fortsätter att värva in spelare. Nu skriver klubben på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/y5sasc2-2egc1/view) att Max Krogdahl ansluter.

17 april 2024
Viktor Lodin

FBK värvar – kommenterar Lodins förflutna

Då är Hockeynews avslöjande bekräftat av Färjestad. Oskarshamnsforwarden Viktor Lodin flyttar till Karlstad. I samband med presentationen av värvningen tar Färjestad upp Lodins mörka kapitel i det förflutna och både han själv och sportdirektören Rickard Wallin tar till orda.

16 april 2024
Oscar Engsund

Engsund berättar om hoten efter klubbvalet

Oscar Engusund valde att lämna moderklubben Oskarshamn för HV71. Nu berättar han om supportrarnas reaktioner.

16 april 2024