HockeyNews
PLUS
Malmö Redhawks
Marek Langhamer

Målvakten klar för Malmö – så långt är kontraktet

Malmö Redhawks har gjort klart med ett nyförvärv och det är på målvaktssidan som klubben valt att göra en förstärkning på.

12 april 2024
(14093) Adam Ollas Mattsson

Färjestads storvärvning – från konkurrenten

Adam Ollas Mattsson bröt kontraktet med Malmö ett år i förtid. På torsdagen berättade Färjestad om sin senaste storvärvning. – Klubben har höga ambitioner och vill vinna, vilket är en av de främsta anledningarna till varför jag valde Färjestad, säger Ollas Mattsson till sin nya klubbs [hemsida](https://www.farjestadbk.se/article/yzvasbr-23h01/view).

11 april 2024
Ollas

Färjestad löper loss back från SHL-konkurrent

Adam Ollas Mattsson lämnar Malmö för spel i Färjestad – trots ett år kvar på kontraktet. Det uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/farjestad-koper-loss-adam-ollas-mattsson-/).

7 april 2024
Joona Ikonen

Poängkung klar för SHL: "Härlig utmaning"

Malmö Redhawks förstärker sin forwardsbesättning till nästa säsong. 25-årige Joona Ikonen är klar för klubben.

5 april 2024
Hanzl

Klart: Malmö värvar ny center

Malmö har gått ut med att man värvar in en ny center. Det handlar om Robin Hanzl som ansluter till klubben.

3 april 2024
Hanzl Ikonen Liljander

Malmös miljontillskott – nu ökar budgeten

Malmö Redhawks klättrade två placeringar i SHL-tabellen jämfört med förra säsongen och undvek kval. Till nästa säsong får sportchefen Björn Liljander mer pengar och en större spelarbudget att jobba med. Det surras om en rad nyförvärv på väg in. – Vi tar ett kliv utifrån våra förutsättningar vilket är glädjande så klart, säger Liljander till Hockeynews.

1 april 2024
Langhamer

Uppgifter: Klar för byte i SHL en längre tid

Malmö Redhawks är nära att värva in en ny målvakt. Ett välbekant ansikte i ligan. Detta rapporterar [Sydsvenskan](https://www.sydsvenskan.se/2024-03-31/tjeckisk-vm-malvakt-pa-vag-till-redhawks/).

31 mars 2024