HockeyNews
PLUS
Örebro Hockey
Jonathan Lekkerimäki

Tre Kronor-debutanten: "Var jävligt tufft"

NHL-draftade Jonathan Lekkerimäki fick sitt genombrott i SHL med Örebro. 19-åringen blev lagets främste poänggörare. I en intervju med Hockeynews berättar 19-åringen om turbulensen i Närkelaget, resan till Vancouver och förtroendet från Sam Hallam.

18 april 2024
Noah

Succé i Mora – skriver långt avtal i SHL

Noah Steen lämnar Mora – nu fortsätter karriären i SHL-klubben Örebro. I dag presenteras han. – Noah är en spelare som har haft en otrolig utveckling under säsongen, säger Niklas Eriksson.

16 april 2024
Mathias Bromé

Uppgifter: SHL-klubben jagar Bromé

Luleå är på jakt efter en ytterforward och enligt uppgifter till [NSD](https://nsd.se/sport/lulea/artikel/avslojar-lulea-hockey-ar-ute-efter-brome/jnedzp2j) är det Mathias Bromé man är intresserade av.

16 april 2024
(25842) David Quenneville

Uppgifter: Backen aktuell för Örebro

Patrik Karlkvist lämnade Oskarshamn för Örebro. Nu kan han få sällskap av en lagkamrat, uppger [NA.](https://www.na.se/2024-04-15/avslojar-poangstark-back-aktuell-for-orebro/)

15 april 2024
Patrik Karlkvist

Poängmaskinen klar för ny klubb

Örebro har klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 24/25. Det är Oskarshamns poängmaskin Patrik Karlkvist som har skrivit på. – Vi är så klart väldigt glada över att välkomna Patrik till oss, säger Niklas Eriksson i ett pressmeddelande.

15 april 2024
Noah Steen

Norrmannens SHL-flytt bekräftad – i sändningen

Moras Noah Steen har haft en fin säsong och ryktats till SHL. Under gårdagen bekräftades det vart Steen spelar nästa säsong, mitt i [TV4-sändningen](https://www.tv4.se/artikel/693DehZBBr0px1M5iaMEbZ/hedberg-bekraeftade-steens-flytt-i-live-tv-han-ska-ju-dit?utm_medium=TV4+Hockey&utm_source=twitter&utm_campaign=tv4sport_nyheter).

13 april 2024
Johan Hedberg

Fyra tränarkandidater kvar på AIK:s lista

AIK:s jakt efter en ersättare till Anton Blomqvist pågår. Som Hockeynews har berättat är den förre Örebrotränaren Johan Hedberg ett av namnen. Nu berättar sportchefen Niklas Persson hur många kandidater som återstår.

9 april 2024